اره من یکسالی میشه یبوست دارم منم نفخ دارم درد زیر شکمم داره بخاطر یبوست معذرت میخام مدتی اسهال بودم باز یبوستم. دکتر گف کلونسکوپی انجام بده ندادم زیاد کار جالبی نی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره داداش من مشکل اسهال که نداشت البته ولی همین التهاب روده و یبوست شدید داشت که یکی از دکترای دیگه بهمون دکتر امیر طاهری رو معرفی کرد براش کلونوسکوپی انجام داد بعدم سریع درمان رو شروع کرد براش بیچاره چقدر قبلش عذاب میکشید ولی دیگه راحت شد . تشخیص دکتر خیلی مهمه میدونی که یه چیز اشتباه تشخیص نده و گمراه نشه از بیمااری که داری حالا اگه شماره و ادرس اینا خواستی برات بزارم بری یه سر پیش این دکتر
اتفاقا من هی نگران همون کلونوسکوپی بودم که مثلا درد داشته باشه و این چیزا اما داداشم میگف چیزی اون موقع ک حس نکردم چون بیهوشیه اما بعدشم ک به هوش میگه اومدم اذیتی نبود از این بابت یعنی میگفت فکرش ترسناک تر از انجام دادنشه اینم پیش دکتر امیر طاهری انجام داد اتفاقا البته خب دکتر هم واقعا مهمه واسه این کارا دیگه