2777
2789
عنوان

مشکلات روده

7045 بازدید | 29 پست

سلام دوستان اینجا کسی هست مشکلات روده داشتع باشه؟میشه از علائمتون بگین

من درد و نفخ زیر شکم دارم گاها یبوست و گاها اسهال

یکشنبه وقت کلونسکوپی دارم اما میترسم میشه راهنمایی کنید❤️

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

اره من یکسالی میشه یبوست دارم منم نفخ دارم درد زیر شکمم داره بخاطر یبوست معذرت میخام مدتی اسهال بودم باز یبوستم. دکتر گف کلونسکوپی انجام بده ندادم زیاد کار جالبی نی

اره من یکسالی میشه یبوست دارم منم نفخ دارم درد زیر شکمم داره بخاطر یبوست معذرت میخام مدتی اسهال بودم ...

عزیزم شما دردش به پاهاتون هم میزد؟درد خفیف کمر و پاها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ب پهلوم میزد. دکتر گفت خوراکی فیبردار مصرف کن اب زیاد مصرف کن نمیدونم چیکار کنم 

منم درد زیر شکمم یبار سمت راست میگیره یبار سمت چپ

بعد به پهلو هامم میزنه خسته شدم از این درد حالا قراره کلونسکوپی انجام بدم پس فردا،خیلی میترسم نکنه چیز بدی باشه

منم درد زیر شکمم یبار سمت راست میگیره یبار سمت چپ بعد به پهلو هامم میزنه خسته شدم از این درد حالا ق ...

ن عزیزم چیز بدی نی بخاطر یبوست من انسداد روده ام دارم. شماابو فیبر خوردین

ن عزیزم چیز بدی نی بخاطر یبوست من انسداد روده ام دارم. شماابو فیبر خوردین

عزیزم انسداد روده باعث میشه همش یبوست باشین؟؟؟

اره داداش من مشکل اسهال که نداشت البته ولی همین التهاب روده و یبوست شدید داشت که یکی از دکترای دیگه بهمون دکتر امیر طاهری رو معرفی کرد براش کلونوسکوپی انجام داد بعدم سریع درمان رو شروع کرد براش بیچاره چقدر قبلش عذاب میکشید ولی دیگه راحت شد . تشخیص دکتر خیلی مهمه میدونی که یه چیز اشتباه تشخیص نده و گمراه نشه از بیمااری که داری حالا اگه شماره و ادرس اینا خواستی برات بزارم بری یه سر پیش این دکتر 

اتفاقا من هی نگران همون کلونوسکوپی بودم که مثلا درد داشته باشه و این چیزا اما داداشم میگف چیزی اون موقع ک حس نکردم چون بیهوشیه اما بعدشم ک به هوش میگه اومدم اذیتی نبود از این بابت یعنی میگفت فکرش ترسناک تر از انجام دادنشه اینم پیش دکتر امیر طاهری انجام داد اتفاقا البته خب دکتر هم واقعا مهمه واسه این کارا دیگه