2777
2789
عنوان

خیلی تلخه

129 بازدید | 9 پست

اگ ی روز بمیرم شوهرم اخرین نفری هست ک میفهمه اولین نفری هست ک امادگی مراسممو داره اولین نفری هست ک. قد تمام دنیاش اون لحظه خوشحاله و منی ک تنها امدم تنها سپری شد برام و تنها. با قلبی شکسته مردم

دلیل نپرسید چرا ... اونم بی تقصیره. سرنوشت شاید ولی خیلی تنهام. و اینکه اینجوری میمیرم. تنها بی اینکه قلبم یاوری داشته باشه . قلبم ب درد اورده 

همیشع زندع باشید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چه فکرایی پیش خودت میکنی،دور از جونت

فکر خوب بکن،فکر کن رفتین مسافرت خرید و دوتاتون خوشحالین

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم

همه ما تنها به دنیا آمده ایم و تنها زندگی میکنیم و تنها می‌میریم. در همه این مراحل فقط ما هستیم و خدا. فکر کردن به این حقیقت باعث میشه که از دیگران حتی عزیزان و نزدیکان هم هیچ توقعی نداشته باشیم.

عزیزم این چه فکرایی پیش خودت میکنی،دور از جونت فکر خوب بکن،فکر کن رفتین مسافرت خرید و دوتاتون خوشحا ...

یاد اون بچه ای افتادم گفت ارزوت چیه گفت تا حالا وقت نکردم بهش فک کنم ارزوی ندارم ... وقتی وجود نداشته چطور فکر کرد هعی

یاد اون بچه ای افتادم گفت ارزوت چیه گفت تا حالا وقت نکردم بهش فک کنم ارزوی ندارم ... وقتی وجود نداشت ...

خیلیا خیلی فکرا میکنن ک اصلا وجود نداره،ولی اینقد فکر میکنن و تصور میکنن تا اتفاق بیفته

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم