2777
2789
عنوان

ی سوال شرعی

195 بازدید | 24 پست

الان ی تاپیک رو میخوندم که خانمه میخواست رحمشو اجاره بده

بعد میگفتن که از لحاظ شرعی مشکلی نداره از کجا میفهمن که مشکلی نداره؟

مگه الان در این قرن کسی امام هست یا کسی با از طرف خدا برای راهنمایی مردم فرستاده شده که مطمئن بعضی چیزارو میگن حلاله و حلال نیست که رسما شاخ درمیارم

من خوندم مذهبی نیستم

ولی خیلی مشتاقم بدونم که از کدوم منبع مطمئن هستن 

اینم بگم من رحم اجاره رو مثال زدم و سوال اصلیم اون نیست 

مرجع تقلید چیست!؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهل سنت ردش میکنه و میگه هیچ منبعی از دین برای حلال بودن وجود نداره

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بله تو این زمانه امام که قطعا هست.در ضمن در دوران غیبت امام برای سوالات شرعی مون به فقها و علمای دین که صاحب اجتهاد هستند مراجعه میکنیم .در هیچ زمانی زمین از وجود راهنمایان دینی خالی نبودن عزیزم.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب سوالمم اینه مرجع تقلیدها از کجا این اطلاعات رو دارند؟ قصدم توهین نیست فقط کنجکاوم

با مطالعه کتب دینی و زهد و پارسایی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مرجع تقلید چیست!؟

یک ساعت پیش تو یه تاپیک بودم طرف کلی بحث باهاش کردم آخرش فهمیدم ۱۹ سالشه و بشدت حرفاش بی منطق بود شد درس عبرت برام ک دیگ اعصاب خودمو تو این سایت برای بحث با بچه جماعت بهم نریزم...بگو بابا تو هنوز بلوغ فکری کامل نشده محور حرفات اعتقادات شخصیته ک نه مطالعه جامعه آماری بعد میان وایمیسته بحث کردن بنده خدا اوپرا تاپیک خوبی در این مورد زده واقعانم حرفش حسابه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن