2821
2789
عنوان

پیدا کردن طلا

1420 بازدید | 77 پست

سلام دوستان همسرم از محوطه محیط کارش یه دستبند پیدا کرده که بردیم طلا فروشی گفت طلا هست همسرم آورده خونه باید چکار کنیم چه جوری صاحبش رو پیدا کنیم 

همونجا ک پیدا کردید آگهی بزن

یه قطعه طلا پیدا شده مشخصات بدید تحویل بگیرید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زدیم شماره تماس هم گذاشتیم ولی هر کس به دروغ زنگ میزنه میگه واسه منه مشخصات که میگن با این دستبند یک ...

سنگین وزنه؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
اگه برداره برای خودش گناهه؟ اگه صاحبش پیدا نشه 

این پنجمین بار طلا پیدا میکنه دو نفرشون صاحبانشان پیدا سد اون یکی ها رو بعد سه سال فروختیم دادیم به نیازمندت

این پنجمین بار طلا پیدا میکنه دو نفرشون صاحبانشان پیدا سد اون یکی ها رو بعد سه سال فروختیم دادیم به ...

ینی همه رو محوطه محیط کارش پیدا میکنه؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢