2777
2789
عنوان

عاشق شدم😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 31 پست
من میدونم کیو میگی یوزپلنگه رو؟🥺🤣

اررررره

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب تاپیک نمیزاشتی که چشش نزنن🥲😂

صبحم تاپیک زدم 

از صبح چند باره میام عکساشو میبینم 

احساساتمو اینجا خالی میکنم🤣🤣

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
نه یوز پلنگ ایرانی

بلی

گشنگه‌‌🥺🥲💕🤍

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
اوهوم خیلی گودوعههه مژه هاش از مژه های من بلندتره🥺😂

مژه هاش خط چشمش چشاش شکمش🤣🤣🤣

آقا مال خودمه به کسی هم نمدمش🥲 کسی چپ نگاش کنه با من طرفه😂 رولههه نازارکم😍

برا منه 😁

از اولشم مال من بود😤😤😤😤

نه بابا تو دیگه از دست رفتی

وااااای اخه ببینشششش😍

تنت میخاره گیس و گیس کشی میخای 😂😂

🤣🤣🤣🤣به ایران میگم یکی دیگه میاره 

اون برای تو😁

🤣🤣🤣🤣به ایران میگم یکی دیگه میاره  اون برای تو😁

نوموخوام نوموخوام 🥺

مگه قلب من خاور میانه است این بره اون بیاد 

الا و بلا که فقط حال ما با پیروز خوشه🥲😂

در شهری که مردمانش میلنگند به کسی که درست راه می رود میخندند

نوموخوام نوموخوام 🥺 من قلب من خاور میانه است این بره اون بیاد  الا و بلا که فقط حال ما با پی ...

نصف برا من نصف برا تو🤣