2777
2789

سلام من لیزر سیلک پرو خریدم با شات نامحدود شیش تومن خریدم فعلا دارم استفاده میکنم ببینم تهش چی میشل دوره استفاده اش شیش ماه تا ی ساله

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=251137540]سلام من لیزر سیلک پرو خریدم با شات نامحدود شیش تومن خریدم فعلا دارم استفاده میکنم ب ...

دو ماهه خریدم نتیجه چندانی نداده البته من پرسیدم گفت چون قدرت اشعه شون از لیزر های کلینیک ضعیف تره دیرتر جواب میده

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 💖

استارتر توی تاپیکی گفتید که نبض گردن ومچ دست پسرتون خیلی واضح وقوی میزنه.‌زمان خواب فقط اینطوره یا بیداری هم هست؟توی خواب سروگردنش خیس عرق هم میشه؟بچه ی مضطربی هست؟دکتر رفتین؟https://www.ninisite.com/user/06a049fc-8dcc-4070-9f69-9d7c8108b8bb/فروردینیییی

عاشقتم خدا
استارتر توی تاپیکی گفتید که نبض گردن ومچ دست پسرتون خیلی واضح وقوی میزنه.‌زمان خواب فقط اینطوره یا ب ...

سلام گلم. اگر شک داری حتما گلپسرتون را دکتر ببرید نمیشه توی ترس و تردید زندگی کرد . پسر من فقط وقتی استرس داشته باشه اینطوریه.