2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

290 بازدید | 13 پست

سلام خانمها تجربه تون رو از پوشک گرفتن پسر ۲۸ ماهه بگید

تعداد رای : 7
نظرسنجی
زوده این سن
2
28%
چند ماه طول میکشه
0
0%
ول کنم
1
14%
با پوشک تمرین بدم
4
57%

اگه میفهمه و جیش پی پی میگه بگیرش

پسر من یکسال و یازده ماهشه هنوز بلد نیس بگه 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی ب خود بچه داره اگه آمادگیش رو نداره نگیرش 

من دخترم ۲ سالش بود گرفتم اداراش خب کنار آمد ولی چون کوچیک بود از مدفوع میترسید روزی اولی که پی پیش دید اینقدر جیغ کشید ترسید که شد برای خاطره بعد تا ۳ سالگیش مدفوع تو شلوارش میکرد تا ب اون آمادگیش رسید اینقدر بهش جایزه تشویقش کردم تا برد دستشویی 

البته هنوزم ترس داره تا مجبور نشه نمیره تا بتونه خودشو نگه میداره  اینقدر بهش فشار میاد که مجوز بشه ببره فقط خدارو شکری دیگه توشلوارش نمیکنه 

منم پشیمون شده بودم از کارم که برای چی بچه زود گرفته بودم ولی دیگه چ فایده 

بستگی ب خود بچه داره اگه آمادگیش رو نداره نگیرش  من دخترم ۲ سالش بود گرفتم اداراش خب کنار آمد ...

بیست روزه کار میکنم با پوشک الان شش روزه با صورت آموزشی همکاری‌ خوب بود دو روزه جی‌ رو تو شلوارش مینه مدفوع رو کلا میترسه اصلا تلا‌ش نمیکنه

بیست روزه کار میکنم با پوشک الان شش روزه با صورت آموزشی همکاری‌ خوب بود دو روزه جی‌ رو تو شلوارش مین ...

بچه ها با هم فرق می کنند.دختر من بیست ماهگی دیگه خودش نخواست پوشکش کنم

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بستگی به بچه داره من پسرم تو۲۴ماهگی از پوشاک گرفتم خیلی راحت،دخترم ۲۸ماهگی گرفتم همکاری نکرد پوشکش کردم یه ماه بعدش همینطوری پوشکش نکردم راحت از پوشاک گرفتمش این چن ماهه فقط فقط یه بار به خودش جیش و پی پی کرد دیگه اصلاااااا نکرد همیشه بهم میگه

بیست روزه کار میکنم با پوشک الان شش روزه با صورت آموزشی همکاری‌ خوب بود دو روزه جی‌ رو تو شلوارش مین ...

خیلی حواست باش ب قول دکتر دخترم بلاخره یاد میگه نباید بهش فشار بیاری الان دختر من برای یبوست دارو بهش میدم تا دوسالگی یبوست نداشت بعد دوسالگی وقتی مدفوع دیدترسید دیگه خودشو نگه داشت حالا شما هم ببین اگه واقعا نمیتونه چند ماه صبر کن 

پسرم ۲ماه مونده بود سه سالش تموم بشه باامادگی خودش خیلی راحت تویه روز یادگرفت بره دستشویی جیش وپی پی کنه بدون نجس شدن شلوار وفرش

بچه باید صددرصد آماده باشه بتونه اختیار ادرار ویادبگیره

خیلی حواست باش ب قول دکتر دخترم بلاخره یاد میگه نباید بهش فشار بیاری الان دختر من برای یبوست دارو به ...

مدفوع رو تو شورتش میکنه امروز نم میده بعد میگه  مامان جی‌ کردم