2777
2789

خوب میشی غصه نخور

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشع کتک خورد و غصه نخورد؟

وقتی نتونی کاری کنی اره 

عادت میکنی

وقتی دست و بالت بسته باشه راهی نداشته باشی اره عادت میکنی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وقتی نتونی کاری کنی اره  عادت میکنی وقتی دست و بالت بسته باشه راهی نداشته باشی اره عادت میکنی

فکر کنم تو عادت کردی!

برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید♥️🙏

خوندم. همه مردا اینجوری آن خیانت که میکنن داد بیداد و توهین ودست بلند میکنن رو زن.

یه بار یه دختری به شوهرم پیام میداد گوشیش رو میز بود بعد شوهرم دید که من پیامو دیدم نگام کرد اینجوری شد😐 بهش گفتم بابا بیا جوابشو بده خب هی داره پیام میده. اونم هیچی نگفت😁

تو هم سخت نگیر عزیزم چن روز قهر بمون بزار بفهمه چی از دست داده. بزار بره با دوس دخترش یه روز دو روز آخرش که چی مثل سگ برمیگرده خونه ش پیش تو. 

تو این چند روز لطفا ناراحتی وگریه بزار کنار. یه جوری بی تفاوت رفتار کن. لباس خوشگل بپوش آرایش و خوشحال باش بزار بسوزه شک کنه به خودش 😉😜 ولی باهاش سرد ومعمولی برخورد کن. کلا مردا میسوزن ببینن زن خوشه. مشغول خودت باش بهش بفهمون که فقط مهم خودتی ونمیتونی روت اثر بزاره. 

فکر کنم تو عادت کردی!

من دست به زن رو قطع کردم

ولی مشکلات زیاد و بدتر از کتک خوردن دارم

اره دقیقامثل من

زندگی خیلی نامرد تر اونیه که بقیه از بیرون میبینن

💔

تاپیکور قبلیتون خوندم چجوری کتک زد وحشتانگ؟؟؟

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍