2777
2789

نظام قدیم بودم

از سوم دبیرستان کم‌کم میخوندم و نحوه ی خوندنم فرق کرده بود و کنکوری میخوندم اصطلاحا و ساعت مطالعه م بیشتر شد

رمز موفقیت هم فقط تلاش زیاد و ناامید نشدن و برنامه ی دقیق و شناسایی نقاط ضعفم بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دوم دبیرستان کم کم شروع کردم تابستونا فیزیک و شیمی و ریاضی سال بعد هم میخوندم البته من سال ۸۶ کنکور دادم

ازتون خواهش میکنم برای سلامتی تو راهیم یک صلوات بفرستید ان شاءالله حاجت روا شید🙏
من از دوم دبیرستان کم کم شروع کردم تابستونا فیزیک و شیمی و ریاضی سال بعد هم میخوندم البته من سال ۸۶ ...

چقد خوب 🥰 منم سال اولمه که قراره کنکور بدم از یازدهم شرو کردم فقط مشکلم اینه که 4 ساعت یکسره نمیتونم بشینم آزمون بدم همین امروز با اینکه بلد بودم سؤالا رو ولی نتونستم جواب بدم خسته میشم سر جلسه این مشکلو چجوری حلش کنم؟ 

ممنون میشم اگ جواب بدی 

چقد خوب 🥰 منم سال اولمه که قراره کنکور بدم از یازدهم شرو کردم فقط مشکلم اینه که 4 ساعت یکسره نمیتون ...

باید عادت بدی خودتو

البته هر درسو که میزنی میتونی ۲تا۳ دقیقه استراحت کنی یه آب بخور شکلات بخور یا هرچی بعدش چشاتو بزار روهم مغزتو خالی کن از هرچیزی ولی خوابت نبره هااا😂

اب خنکت میکنه شکلاتم انرژیتو برمیگردونه .درضمن به خودت تلقین نکن که خسته میشی . وقتی کم اوردی .بگو نه یذره دیگه مونده دووم بیار تو میتونی . من میخوام دی ماه کنکور بدم چون امسال رتبه دلخواهمو نیاوردم اما مشاورم این راه حلو بهم داد من عمومی هارو میزدم میرسیدم به اختصاصی اولیو میزدم مغزم قفل میکرد اصلا سوالارو نمیفهمیدم ولی با این راه حل .مشکلم حل شد .... . درضمن امسال عمومی ها حذف شدن شاید مدت ازمونم کمتر بشه معلوم نی 🥲🥲🥲

باید عادت بدی خودتو  البته هر درسو که میزنی میتونی ۲تا۳ دقیقه استراحت کنی یه آب بخور شکلات بخو ...

ممنونم ازت عزیزم که وقت گذاشتی ج دادی 🥰 حتما این راهکارا رو ب کار میگیرم ایشالا جواب بده 

ایشالا امسال دو تامونم بهترین رتبه رو میاریم و میرسیم ب هدف ✌🏻😍

منم دی میدم چون خیلی وقته شرو کردم تا دی تموم میشه مباحث