2777
2789
خب خودت میرفتی خونخ بابات میموندی این واقعا مساله ای نیست ک بشینی انتظار تصمیم شوهر و مادر شوهر

خونه مادرم پله داره و دستشویی رفتن سختمه خونه خودمون راحترم ازاین لحاظ... وقتی اونجابرم شوهرم هرروزمیخادبیاداونجا دعوا راه بندازه همینجا بهتره ولی دیگ‌واقعاخسته شدم

💔🖤
خونه مادرم پله داره و دستشویی رفتن سختمه خونه خودمون راحترم ازاین لحاظ... وقتی اونجابرم شوهرم هرروزم ...

چ شوهر بد جنسی داری 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی 😔 خدا ایشالا بدترش سر خودش بیاد بفهمه چیکار کرده

ابجی منم نفرینش کردم دقیقاا۱ماه پیش اومدگفت توچرابچه دارنمیشی و کلی تیکه انداخت بهم اعصابموخوردکردمنم‌نفرینش کردم گفتم حلالت نمیکنم ولی خودم ۳روزبعدافتادم زمین و ۲روزبعدش پام بی حس شدتاالان بعدم ک مادربیچارم اومداینجاخودش خرج خودشواوردکه حرفی توش نباشه مادرشوهرم‌همش لج میکرد غورمیزدتااینکه شوهرم دنبال بهونه گشت تامادرم ناراحت بشه وبره

💔🖤

میشه برا پسره دوستم دعا کنید؟! سرطان داره ۲،۳ سالشه🥺❤ اسمش سپنتاست دعا کردید لایک کنید براتون صلوات میفرستم🌸

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
الهی🥺 یکی نیست برات  غذا بپزه

نه عزیزم‌مادرشوهرم اون طرف حیاطه و فکرمیکنه من دارم نازمیکنم واسه پسرش واسم هیچی نیاره و حالمم۱ماهه نپرسیده واونم باعث شدکه مادرم بره وگرنه مادرم پیشم بود رسیدگی‌میکردبیچاره 

💔🖤
ابجی منم نفرینش کردم دقیقاا۱ماه پیش اومدگفت توچرابچه دارنمیشی و کلی تیکه انداخت بهم اعصابموخوردکردمن ...

پس از اون سق سیاها هست خدا کمکت کنه .. امیدوارم زودتر سر پا شی .. حالا دکتر و اینا رفتی؟ دکترای خوب و معروف؟ یا اینم کم گذاشتن برات؟ کدوم استانی؟

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

چرانمیری فیزیوتراپی ؟؟ بالاخره برودکتردخترازافتادن بیشترماهیچه هات تنبل میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖