خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل میرود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻♀️🕳️
عزیزم من تازه دکتر زنان بودم تبخال دهانی داشتم دو سه هفته پیش روی واژنم عود کرده بود پاپ هم دیروز جوابشو گرفتم هیچ مشکلی نداشتم حتی آزمایش تبخال تناسلیمم منفی شد تبخال دهانی مثبت شد فقط
😂😂😂😂من نمیتونم اصلا بدون روان کننده همیشه لوبریکانت استفاده میکنیم فقط ی مدت بخاطر عفونتم نزدیکی نداشتیم الان یکم سرد شدم از رابطه و واژنم موقع رابطع ترشحی ندارع