2777
2789
عنوان

بچه ها میاید😔

120 بازدید | 18 پست

خیلی دلم میخواد کار کنم 

دانشجوام 

یکاری پیدا کردم که به شرایط من میخوره ولی یجوریه راستش از این جهت ک برگردم بگم کارم اینه خجالت میکشم خانوادمم چندان موافقتی نکردن بعد هی به خودم میکم بهتر از نگرانی نیست چیکار به بقیه داری ولی ته دلم یجوریه انگار ناراحتم😔 چیکار کنم میشه باهام صحبت کنین بگین واقعا صلاح بهتر کدوم

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروشندگی مواد غذایی

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

اگه دوس داری برو هیییچ اشکالی نداره

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بستگی داره چکاری باشه 

کارکردن یکی از فوایدش اینه که اعتماد به نفسو افزایش میده و ادمو اجتماعی میکنه وقتی باعث بشه بدتر خجالت بکشی و اعتماد به نفس نداشته باشی به نظرم فایده نداره 

اگه دوس داری برو هیییچ اشکالی نداره

کارشو دوس ندارم ولی کاری بهتر اینم پیدا نمیکنم🥲

بستگی داره چکاری باشه  کارکردن یکی از فوایدش اینه که اعتماد به نفسو افزایش میده و ادمو اجتماعی ...

موقت میخوام برم بعدا ک درسم تموم بشه با رشتم شاغل میشم

اگر حقوقش خوبه برو. خیلی هم خوبه

به نسبت بد نیست