2777
2789
عنوان

مشکل دخترم

270 بازدید | 9 پست

سلام 

حدود دوهفته پیش یکی از سینه های دخترم سفت شده بود و میگفت درد میکنه دکتربردیم ازمایش و سونو انحام  داد و هیچ مشکلی نداشت فک کردم بلوغه 

الان دیگه سفت نیست و درد نداره بنظرتون مشکلش حل شده یا روند رشد سینه همینجوریه و داره بزرگ میشه سینش؟

دخترم ۸ سالو نیمشه

نه احتمالا یکی از غدد تحریک شد خودش خوب شد سرانگشت و ناخنش زخم یا ضربه ندید؟

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نه احتمالا یکی از غدد تحریک شد خودش خوب شد سرانگشت و ناخنش زخم یا ضربه ندید؟

نه 

میترسم بزرگ بشه 

ولی نه هورموناش مشکل داشت نه سن استخوانیش

دکتر میگفت همین بلوغه 

اگه بلوغ بود پس چرا دیگه سفت نیست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه  میترسم بزرگ بشه  ولی نه هورموناش مشکل داشت نه سن استخوانیش دکتر میگفت همین بلوغه&nb ...

غدد تحریک شده ،من هم این مشکل برام پیش اومد به خاطر استفاده از پوماد زینک اکساید برای زیر بغل دارو داد از بین رفت 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
غدد تحریک شده ،من هم این مشکل برام پیش اومد به خاطر استفاده از پوماد زینک اکساید برای زیر بغل دارو د ...

واای ارع 

یه چن. وقت مشکل یبوست داشت دکتر براش پماد داد براش هر روز میزدم و پمادی زینگ اکسایدداشت داخلش یعنی از همون بوده؟

واای ارع  یه چن. وقت مشکل یبوست داشت دکتر براش پماد داد براش هر روز میزدم و پمادی زینگ اکسایدد ...

بله اصلا نزن دیگه 

بله اصلا نزن دیگه 

ممنون عزیزم 

باباش میگفت دیگه براش پماد نزن شاید از پماد باشه منم دیگه نزدم 

خدا خیرت بده من الان دوهفته ست خاب و خوراک ندارم حدود۳ تومن هم خرج ازمایش و دکتر کردیم همش نگران بلوغش بودم 

خیالمو راحت کردی 

ممنون عزیزم  باباش میگفت دیگه براش پماد نزن شاید از پماد باشه منم دیگه نزدم  خدا خیرت بد ...

خواهش میکنم عزیزم