2777
2789
عنوان

سیاست با پسر

274 بازدید | 13 پست

بچه ها رفتارمون با پسرایی که تو مثلا آموزشگاه همکاریم

یا دانشگاه هم دانشگاهیم چطور باشه؟ 

بعضی ها چطور پسرا رو برا ازدواج جذب میکنن؟

من قیافم هم معمولیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم و مهربون باش. خوش برخورد باش ولی زیاد رو نده. سعی کن همیشه شیک باشی ولی خودتو یه حالتی نکنی که تو رو خدا منو نگاه کن! اعتماد به نفس داشته باش ولی جا برای صحبت و کمی نزدیک شدن بزار

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوشتیپ برو  همیشه عطر بزن و شیک راه برو با همه هم یه جور رفتار کن دوستانه و سرسنگین

اخه بعضی ها میدونم خوب نیستن 

مثلا اکثرا لاشی ان دوست ندارم با اونا خوب باشم

اگ فقط با اونی ک خوشم میاد خوب باشم بده؟

آروم و مهربون باش. خوش برخورد باش ولی زیاد رو نده. سعی کن همیشه شیک باشی ولی خودتو یه حالتی نکنی که ...

یه نفر بود یکسال پیش سر یه مساله ای درسی بهم پیام داده بود

کارش ضروری بود حل کردم.

الان بعد یک سال دیدم اینستا فالو کرده خودمم خوشم میاد ازش

ولی خب نه پیامی داده نه هیچی

فالوراش هم خیلی زیاد نیست 

بیشتر هم کلاسی های خودشو اونم بعضی رو داره

رفتارم مقابلش چطور باشه؟ 

دوستم ندارم زیاد عکس بزارم از خودم.. دوستم گف این دوست داره بشناسه تو رو اگ دیدی نرم باش ولی من اصلا بلد نیستم

یه نفر بود یکسال پیش سر یه مساله ای درسی بهم پیام داده بود کارش ضروری بود حل کردم. الان بعد یک سال ...

گاهی استوری بذار الزاما هم نباید عکس خودت باشه. چیزی بزار که واکنش نشون بده.

دیدیش خوب سلام و احوال پرسی کن ولی بیشتر اجازه بده اون حرف بزنه. خودش اگه بخواد سر صحبت رو باز میکنه تو کار خاصی لازم نیست بکنی. فقط بد برخورد نکن که عقب بکشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گاهی استوری بذار الزاما هم نباید عکس خودت باشه. چیزی بزار که واکنش نشون بده. دیدیش خوب سلام و احوال ...

اخه سلام اینا نداریم با هم

اصلا نمیدونم از کجا پیج اومده فالو کرده فقط همون پارسال پیام داده بود

حالا بعد یه سال فالو کرده

حضوری تا حالا با هم حرف نزدیم درس مشترکم نداریم.

میشه درخواست دوستی بهت بدم صحبت کنیم پی وی؟

اخه سلام اینا نداریم با هم اصلا نمیدونم از کجا پیج اومده فالو کرده فقط همون پارسال پیام داده بود ح ...

بیا عزیزم. فقط من میرم یه ساعت دیگه میام.