2777
2789
عنوان

کمککککککک موندم چه کنم🥴

298 بازدید | 26 پست

بچه ها سریال یا فیلم سینمایی ایرانی خوب معرفی میکنید  نمیدونم چی دانلود کنم موندمممم😢🥴

فرق ندارع جدید یا قدیمی باشه!

به جز: یاغی / خاتون/جیران/آفتاب پرست/زخم کاری/ شادروان 

اینارو دیدم🙁

همونیم که که زیر تاپیکای معنادار می‌نویسم :عاها🗿

ممنوعه😵‍💫🤣

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفه ای سریاله باحاله  سینمایی چشمو گوش بسته مطرب طنزن

اع حرفه ای خوبه 

خودم که بازیگرشو دوست دارم اما شک داشتم که خوبه با نه 

حرفه ای سریاله باحاله  سینمایی چشمو گوش بسته مطرب طنزن

مطرب دیدم ولی چشم و گوش بسته نه حتما دانلود میکنم😍 مرسی ازتتت لطفا اگه باز یادت اومد بهم بگو❤️🙏🥺

شنای پروانه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خونسرد سریاله؟؟؟ قشنگه؟؟؟؟

اره دو قسمت اومده

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا