2821
2789
عنوان

لباس نوزاد

875 بازدید | 16 پست

سلام مامانا

من فصل سرما ( ۱۸ دی ماه)  زایمان میکنم ، خارج از کشور زندگی میکنم و دست تنهام در ضمن خیلی هم بی تجربم 

یه راهنمایی راجب لباس نوزاد میخواستم ، اینکه به ترتیب بگین چی بپوشونم وقتی از بیمارستان مرخص میشیم ،( ترتیبش خیلی مهمه ها🤦‍♀️)

در ضمن نی نی پسره ❤

اول پوشک کن بعد رکابی بعد بلوز و شلوار در آخرم کاپشن یا هرچیزی که داری. بعدم بپیچ توی پتو بذار داخل کریر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم من ۸ ساله کارم سیسمونی هست . 

لباس نخ پنبه برا تمام فصول جواب میده . 

برا ۳ماه اول حتما باید نخ پنبه از زیر بپوشونید مثلا زیردکمه آستین حلقه بعنوان زیرپوش،. روی اونم بسته به فصل و گرمی سردیشهرتون لباسمناسب . 

دورپیچ نیاز دارید برا ۲ماه اول اگر شهرتون سرده دورپیچی ضخیم اگر گرمه نخ پنبه 

حدود ۵ عددشلوار برا صفر تا۳ماه نیاز دارید سایز خارجی ۶۲ 

۵ عددبلوز ۵ عدد زیردکمه 

بکی دوتا مجلسی 

برا بعدشم همینطور ۵ عدد سایز ۳تا۶ ماه که سایز خارجیش همون ۶۸ هست 

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول از این لباس های بیست تیکه نوزادی بخر. همه چی توش داره. لول ی تاپ بپوشون بعد ی استین بلند بعد پوشک و شلوار. بخاطر بند نافش فک نکنم بشه سرهمی پوشوند. بعد ی دونه قنداق فرنگی بخر. بزار تو اون یا اگه دوس نداری لای پتو بزار بخوابونش تو کَری یِر راستی دستکش و ملاه فراموش نشه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اول پوشک کن بعد رکابی بعد بلوز و شلوار در آخرم کاپشن یا هرچیزی که داری. بعدم بپیچ توی پتو بذار داخل ...

رکابی تو اکثر ست بیمارستانیا نیستش ، میشه بعده پوشک سرهمی نخی یا زیر دکمه نخی پوشوند؟ یا بخاطر بند نافش کلا سرهمی نپوشونم؟

عزیزم من ۸ ساله کارم سیسمونی هست .  لباس نخ پنبه برا تمام فصول جواب میده .  برا ۳ماه اول ...

زیردکمه برای بند ناف مشکلی نداره؟ اون ۵تا شلوار و ... ببرم  بیمارستان ؟ احتمالا فقط دو روز منو نگه دارن

ممنون عزیزم ، قنداق فرنگی هم خوبه میخرم

اره راحت هم هس. میتونی راحت بغل کنی.. ایشالله زایمان راحتی داشته باشی گلم😘😘😘

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
زیردکمه برای بند ناف مشکلی نداره؟ اون ۵تا شلوار و ... ببرم  بیمارستان ؟ احتمالا فقط دو روز منو ...

نه تا وقتی بند ناف بیفته زیردکمه نپوشونی بهتره .

تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه  دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول  ارسال  رایگان + اشانتیون 

برا بیمارستان ۲ تا سرهمی ببر برا تعویض 

۱ دونم خوشگل موشگل برا موقع ترخیص که عکسی چیزی میگیرین 

اره راحت هم هس. میتونی راحت بغل کنی.. ایشالله زایمان راحتی داشته باشی گلم😘😘😘

مرسی عزیزم 

زایمانم قراره طبیعی باشه خیلی استرس دارم ولی خب مجبورم تحمل کنم

مرسی عزیزم  زایمانم قراره طبیعی باشه خیلی استرس دارم ولی خب مجبورم تحمل کنم

ایشالله بسلامتی زایمان میکنی. تو یه مادری مادرا همشون شجاع هستن. اصلا استرس نداشته باش😘😘😘راستی کدوم کشوری؟؟؟ 

برا بیمارستان ۲ تا سرهمی ببر برا تعویض  ۱ دونم خوشگل موشگل برا موقع ترخیص که عکسی چیزی میگیرین ...

از زیر سرهمی نخ پنبه رو میپوشونم ، چون سرماست ، از روش یه سرهمی بافت ، بعدش میذارمش قنداق فرنگی 

کلا خیلی سخته 😄

مرسی از قوت قلبت عزیزم🤩 من کشور لهستانم

ایشالله هرجا هستی تنت سالم باشه مادره شجاع. 😍😍😘😘😘♥♥♥💐💐💐