2777
2789
عنوان

اختلال حواس

125 بازدید | 10 پست

@سارا(مامان_امیر_پرهام)

سلام چند تا سوال ازتون دارم ممنون میشم جوابمو بدید

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺

@سارا(مامان_امیر_پرهام)1  

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام

سلام عزیزم

من پسرم 5سالشه وار3سالگی پرخاشگریو شروع کرده

هر وقت باهاش حرف میزنم خودزنی میکنه 

حرف زدنشم مشکل داره و نمیتونه بعضی کلماتو خوب بگه

ارتباط گیریشم با بچه ها ضعیفه و وقتی میبرمش پارک از بچه ها خجالت میکشه و میترسه

چن وقتیه فهمیدم اختلال حواس هم داره

اعدادو نمیتونه تو ذهنش نگه داره و 123رو نمیتونه پشت سرهم بگه وبارها باهاش کار کردم و واقعا خستم

تشخیص یکی از دکترا بیش فعالی بود که وقتی ب پزشک مغز واعصاب مراجعه کردم رد شد

الان سوالم از شما اینه آیا امکان داره پسرم دچار اختلال اتیسم باشه

سلام عزیزم من پسرم 5سالشه وار3سالگی پرخاشگریو شروع کرده هر وقت باهاش حرف میزنم خودزنی میکنه  ...

سلام مجدد حرکات تکراری و کلیشه داره ایا 

مثلا یک اهنگ تکرار کنه بارها بدون اینکه خسته بشه اتیسم مجموعه ای از یک سری مسایل 

عدم گفتار یا مشکلات و تاخیر گفتار

حرکات تکراری و بی هدف بدون خستگی

و سوم عدم برقراری ارتبا ط درست

دو مورد تو کودک شما هست 

به نظر من نیاز به کلاس کاردرمانی ذهنی داره برای تمرکزش و گفتار درمانی ولی باید دید ایا اون حرکات تکراری را هم داره یا نه که بشه گفت اتیسم هست یا نه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام مجدد حرکات تکراری و کلیشه داره ایا  مثلا یک اهنگ تکرار کنه بارها بدون اینکه خسته بشه اتیس ...

عزیزم ارتباط گیریش با خانواده خوبه ولی سخت با بچه ها ارتباط میگیره 2تا دوست صمیمی داره

ارتباط چشمی برقرار میکنه

گاهی از اتفاقات اطراف صحبت میکنه

از ترساش برام میگه

میشه یکم بیشتر برام توضیح بدید

عزیزم ارتباط گیریش با خانواده خوبه ولی سخت با بچه ها ارتباط میگیره 2تا دوست صمیمی داره ارتباط چشمی ...

ببین  نظر شخصی خودم میگم شاید به خاطر وضعیت کرونا و اینکه زیاد تو جمع که بچه نبوده این مدت با بچه ها سخت ارتباط میگیره باید یک مدت ببری پارک یا مهد ببینی ایا درست میشه یک مدت کوتاه ببرش تو جمع های که بچه دارن هر روز شده برای یک ساعت حداقل یک ماه این کار بکن اگه باز مشکلی بود دیگه پیگیری کن راستی تلویزیون و موبایلم زیاد نبینه خودتم خیلی باهاش بازی کن در کنار این موارد

ببین  نظر شخصی خودم میگم شاید به خاطر وضعیت کرونا و اینکه زیاد تو جمع که بچه نبوده این مدت با ب ...

باش ممنون عزیزم که وقت گذاشتید وجوابمو دادید💕

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین