2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت 😏😏😏😏

352 بازدید | 12 پست

صدا وقیافت بهم نمیخوره گفتم از چه لحاظ میگه صداتو خیلی دوس دارم گفتم مگه قیافم چشه زشتم که اینجوری میگی میگه نه خیلیم خوشگلی گفت عکستو دیدم باعکس چیزی معلوم نمیشه باید ازنزدیک ببینمت فازشو نمیفهمم اصلا قراره امروز همو ببینیم خیلی ازصدام تعریف میکنه یعنی ازقیافم خوشش نیومده😑

ایییی بابا بلاک کن این شترو از کجا گیر اواردی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا😑یعنی حرفش بد بوده من گیجم واقعا سردرنیاوردم ازحرفاش

اره بابا بلاک کن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بزن بلاکش کن اینا از عمد اینکارا رو می کنن تا تخریب کنن  یکیو دیدم خیلی خیلی قشنگ همینو بهش گف ...

اره والا گفتم تو کلا منو تخریب میکنی گفت نگفتم که زشتی میگم قیافه مهم نیس😑😏😏

اره والا گفتم تو کلا منو تخریب میکنی گفت نگفتم که زشتی میگم قیافه مهم نیس😑😏😏

خداروشکر از اول معلوم کرد چه آدمیه

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...