2777
2789
عنوان

درمان DFI

| مشاهده متن کامل بحث + 6404 بازدید | 19 پست
عزیزم من الان باردارم سه ماهه ناامید نشو وحتما پیگیری کن بنظرم عمل بهترین راهه داروخوردن خست کنندس&n ...

آخی چقدر خوشحال شدم خیلی خیلی مبارکت باشه دکتر اطرج آزمایش و سونوی همسرم رو دید چون واریکوسل گرید یک بود گفت نیازی به عمل نیست اما آزمایشش رو گفت دوباره یک مرکز دیگه تکرار کنه که توی مشهد دو تا مرکز دیگه هست که اونا هم از بیرون قبول نمیکنن فقط مریضای خودشون رو آزمایش میکنن واسه همین شاید برم تهران مرکز مام آزمایش بده خیالم اینجوری راحت تره

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
آخی چقدر خوشحال شدم خیلی خیلی مبارکت باشه دکتر اطرج آزمایش و سونوی همسرم رو دید چون واریکوسل گرید یک ...

حالا ک داری کیای تهران برو رویان ازمایش بده 

اطرج رویانو بیشتر از مام قبول داره 

تو مام هم خیلی جوابها اشتباه میشه 

جواب ازمایش همسر من تو ماک دی اف ای ۵۴ بود ولی اطرج گفت برین رویان دقیقتره تو رویان ۱۰ بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ک داری کیای تهران برو رویان ازمایش بده  اطرج رویانو بیشتر از مام قبول داره  تو مام ...

وای جدی میگی؟؟؟ یعنی ممکنه که این آزمایش اشتباه باشه؟

چقدر امیدوار شدم خیلی تفاوته از 54 تا 10!!

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم