2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 59 پست
عزیزم شما ک نظرت اینه پس چرا منتظر براورده شدن حاجت ینی باردار شدن دومی هستی🤔

پایینم گفتم اگه خونده باشین خودم دوس دارم ولی فکرشو میکنم واقعا ارزش نداره ی دونه دیگه بچه بیارم پسرم خیلی دوس داره ی دونه داداش داشته باشه دو ساله مبگه ولی کی گوش داده😂

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کلا از نظر من ادمی که شرایط جسمی و روحی و مالی داره نباید ی بچه فقط بیاره حداقل دوتا باید داشته باشه 

ما از اینده خبر نداریم چه انفاقی میوفته که .....

اونایی ام که میگن خواهر و برادر خوب نیستن باهم بدونن تربیت خانواده شرطه والا ما خواهر و برادر دیدیم جون میدن واسه هم 

با خودم میگم بسه بچه  ، برو به خودت برس ورزش کن ، مسافرت برو از زندگی لذت ببر ، دومی بیاد دیگه ...

افکارت مث من هست 

من دوست دارم برم بای پس معده یا اسلیو کنم 

باشگاه ک میرم 

ب خودم برسم 

دوباره روز از نو روزی از نو 

من خیلی روی درس و مدرسه بچه حساسم متاسفانه

نمیخوام دوباره آرامشمو بهم بزنم .

دخترم می‌ره پنجم 

هر چی میخواد بشه بشه دیگه برام مهم نیس 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

حتما سنش تو محدوده امنه     الان دیگه مساله سن یه مساله حل شده هست زن تا زمان یائستگی توا ...

۲۶ سالمه😂😂😂

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
کدوم خواهر بردا باهم خوبن؟؟ این چ حرف مزخرفیه آخه  حتی اگ بین خواهر برادرا هر مشکلی هم باشه باز ...

دقیقا خب این خواهر و برادر باهم بد باشن کی تربیت کرده مسئله اینه ....

شما بچه هات خوب تربیت کن که نگران نباشی دشمن خونی بشن

الان هرکدوم تودنیایه خودشونن ،مخصوصا بچه های امروزی

اره الان پسرم ۱۷ سالش شده همش میگه مامان چه اشتباهی کردی بچه اوردی کو تا دخترم بزرگ شه واقعا اعصاب ندارم باز مدرسه بخواد بره وکلی مراحل طی کنم.....

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

منم یه دختر دارم خدای مهربون دخترمو بعد یه سقط و یه زایمان زودرس با هزار تا کاری که انجام دادم بهم داد منم خیلی دوست دارم دخترم خواهر یا برادر داشته باشه اما بخاطر اینکه یه زایمان زودرس داشتم می ترسم اینم مثل اون بشه همسرم مخالف شدیده میگه از نظر روحی و همچنین توانایی بزرگ کردن بچه ندارم ولی من خیلی نگران تنهایی بچه م هستم

سومی خودت خواستی 

آره به جز خودم بچه هام همش توی سرم بودن اجی میخوایم

ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️