یه دونه پسر هشت ساله دارم خودمم سی ونه سالمه ، به فکر بچه دوم هستم ولی نه توان روحی دارم نه جسمی ، همش نگران آینده هستم میگم تنهاست ، میتونم بچه بیارم ولی شرایطش ندارم الانم حوصله دومی ندارم فقط نگران پسرمم موندم واقعا
عزیزم شما ک نظرت اینه پس چرا منتظر براورده شدن حاجت ینی باردار شدن دومی هستی🤔
پایینم گفتم اگه خونده باشین خودم دوس دارم ولی فکرشو میکنم واقعا ارزش نداره ی دونه دیگه بچه بیارم پسرم خیلی دوس داره ی دونه داداش داشته باشه دو ساله مبگه ولی کی گوش داده😂
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
حتما سنش تو محدوده امنه الان دیگه مساله سن یه مساله حل شده هست زن تا زمان یائستگی توا ...
۲۶ سالمه😂😂😂
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
منم یه دختر دارم خدای مهربون دخترمو بعد یه سقط و یه زایمان زودرس با هزار تا کاری که انجام دادم بهم داد منم خیلی دوست دارم دخترم خواهر یا برادر داشته باشه اما بخاطر اینکه یه زایمان زودرس داشتم می ترسم اینم مثل اون بشه همسرم مخالف شدیده میگه از نظر روحی و همچنین توانایی بزرگ کردن بچه ندارم ولی من خیلی نگران تنهایی بچه م هستم
آره به جز خودم بچه هام همش توی سرم بودن اجی میخوایم
ایرانم .من یک مادر معمولی و تقریبا تجربه دارم. سوالی داشتید در خدمتم فقط اگه سوال داشتید وگرنه که آقایون مزاحم نشن😄.ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم ، جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.و ما ریشه های تنیده از امیدیم..🦋فاطمه زهرا قند ۳ سالم،🍒 امیر علی قهرمان۶ سالم 🍒، زینب پرنسس ۹ سالم🍒 ،مهرسام و نهال فرشته های آسمانیم. 😔 کاربری قبل از ۱۴۰۳ دست ۳ نفر بوده❗️