2777
2789
عنوان

دو میلیون دارم

203 بازدید | 9 پست

ب نظرتون برم دکتر پوست یا دندان پزشکی؟ دکتر پوست ب این دلیل میخام برم ک صورتم وقت پریودم چند تا جوش میزنه و منافذ باز دارم، دندان پزشکی برا این میخام برم چون لثه هام چن وقته ب خاطر اینکه ارتودنسی کردم قبلا، خونریزی داره بعضی وقتا، و شایدم کرم خوردگی داشته باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

*پوسیدگی البته

بنظرم برو دندونپزشکی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پوستت رو روتین بگیر از اینستا دکتر نمیخواد  Dr.atena20200ایشون عالی توضیح میده درمورو پوست&nbs ...

منم یه جلسه پیشش پاکسازی رفتم روتین هم گرفتم ،خیلی خوب بود

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست