2821
2789
عنوان

یه چیزی

377 بازدید | 25 پست

سلام دوستان چند روزی میشه احساس میکنم یه چیزی تو گلومه

موقع خواب و حرف زدن و حتی در حالت عادی اذیت میشم همش

بغض نیست مریضم نیستم کرونام ندارم

ب نظرتون چیه؟ 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

رو چه حسابی تا الان نرفتی دکتر  🧐

سه شبه اینطوری شدم 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خواهر منم همش اینجوری بود اذیت بود رفت متخصص داخلی گفته الرژیه  خلط پشت گلوته یه مدت دارو خورد ...

اره خلط رو دور از جون همیشه تا یادمه داشتم

خواهر منم همش اینجوری بود اذیت بود رفت متخصص داخلی گفته الرژیه  خلط پشت گلوته یه مدت دارو خورد ...

ولی چون سرطان حنجره و این موارد تو خانواده هست خیلی ترسیدم

نه با چیزی نیست مطمئن باش

امیدوارم ممنونم گلم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز