2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم

904 بازدید | 50 پست

خیلی پشیمونم به خاطر انتخاب رشته وکلا آینده ام انگار اتفاق ها طوری افتاد که فقط به ضررم باشه خیلی پشیمون وسر درگم حیف این همه زحمت حیف این همه زرنگی و درس خوندن واقعاً فقط تلاشمو وخودمو تباه کردم کسی هست درد دل کنم   

بگو عزیزم

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره جیگر🥲😂ببین سعی کن دوسش داشته باشی مهم آیندته کاریه ک شده نمیخوای ک فامیل همه دهنشون باز بشه 

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

چه رشته ای انتخاب کردی کدوم دانشگاه عزیزم با تلاش بدترین رشته که بازار کاره کمیم داره میتونی موفق باشی فقط باید بهترین باشی 

Painting stars up on your ceiling cause you wish that you could find some feeling yeah you 🙌🏻
کسی نیست 

رشتت چیع

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

والا ماهایی که دیپلم با رشوه و بدبختی گرفتیم به یه جایی رسیدیم اون شاگرد زرنگای کلاسمون دزد و خلافکار و معتاد شدن یا بیکار علاف طوری که باورمون نمیشه خودمونم اونا با اون همه زرنگی اونطور شدن ما با اون تنبلی کار و کاسبی خودمونو زدیم

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
بگو عزیزم

برای انتخاب رشته ام کلی تلاش کردم از خوشی وار همه چیز زندگیم زدم فقط برای کنکور و درسم حیف بعد از این همه سختی به جایی برسی ببینی بهیچ یک از خواسته هات نرسیدی

منه دانشجوی پزشکی.. با چشای ورم کرده.. سر پر از درد.کلی درس نخونده. بی‌خوابیایی که از دوران کنکور برام مونده.. اینجا نشستم و گریه میکنم. حالم خوب نیست. فشار درس دیوونم کرده. نمیدونم این جهنم کی قراره تموم شه ولی واقعا نمیکشم..

کاش منم مثل تو انتخاب رشتمو بد انجام میدادم یه رشته سبک تر میخوندم.

روزی ذرات پیکرم، در باد می‌رقصند🌬️، به دیاری دور می‌روند، و با دیگر ذرات خاک، پیوند می‌خورند.. آن روز از ذرات تنم، گلی می‌روید🌻 یا شاید گیاهی🌱.. و من دوباره زنده خواهم شد و در باد، ترانه خواهم خوند🤍🌬️
اشکال نداره جیگر🥲😂ببین سعی کن دوسش داشته باشی مهم آیندته کاریه ک شده نمیخوای ک فامیل همه دهنشون با ...

خیلی آدم مغروری بودم توی زندگی روی زرنگیم ودرس خواندنم خیلی حساب باز کرده بودم 

والا ماهایی که دیپلم با رشوه و بدبختی گرفتیم به یه جایی رسیدیم اون شاگرد زرنگای کلاسمون دزد و خلافکا ...

ببخشید میشه بپرسم شغل شما چیه

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
چه رشته ای انتخاب کردی کدوم دانشگاه عزیزم با تلاش بدترین رشته که بازار کاره کمیم داره میتونی موفق با ...

رشتم تجربی هست قرار بود پزشکی بیارم زد و از شانس بدم رتبم در حد پیراها شد رفتم مامایی انتخاب کردم الان همه دارن میگن رادیو بهتره چرا اونو نزدی یا چرا فرهنگیان نرفتی الان کارت رسمی بود بهتر از شیفت وبیمارستان همه دارن از بدی این رشته میگن من نه بهش علاقه دارم نه چیزی فقط از روی حماقت و باور کردن حرف چند نفر اونو انتخاب کردن 

من پیش پدرم باطریسازی هستم خداروشکر همه چیم با این سن کم رسیدم مخصوصا خونه 

آهان شغل فنی دارید بله درآمدش خوبه واقعا

در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید