2789
عنوان

چیکارکنم

120 بازدید | 18 پست

شوهرم بداخلاق و غرغرو دست ب زن دارع متنفرم ازش متنفرررررر

ی روز خوش ندارم19سالم ی دختر3ساله دارم نمیتونم طلاق بگیرم بابام و مامانم ازاونا نیستن ک منو جابدن توخونه شون میخاستم موقع قهربرم خونه شون انداختنم بیرون مادرشوعر دارم اخلاقش گندترع همون این اخلاقارو ب شوهرم یادداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متنفرم از خانواده هایی که دختراشونو صاحب نمیشن پشتوانه نیستن بدبخت دختر باید بسوزه وبسازه مگه ما جگر ...

اره واقعا من دارم اتیش میگیرم کاش تولد بیست سالگیم این حال و نداشتم

دلم واس دخترم میسوزه همش وقتی باباش دس روم بلند مبکنه گریه میکنه من بخاطر دخترم تکون نمیخورم نشیتم تامنو بزنه

حالم از باباو مادرم بهم میخورهـ

همش با اون خاهرامن 

نمیدونم. چیکار کردم. ک تااین حد بدبخت و حقیرم خداهم دلش واسم نمبسوزع

خیلی سنت کمه عزیزم چرا زود ازدواج کردی بابا من ۲۰ سالم بود تو کوچه دوچرخه سواری میکردم

نمیدونستم ازدواج چیه شوهرم از من ده سال بزرکتره اومد خاستگاریم بابام. قبول کرد خودمو کشتم کف ن باید ازدواج کنی

من جونمو واسه بچه هام میدم چون بی مهری دیدم خیلی سخته به مادرم میگم شما از من حمایت نمیکنید میگه مگه ما دوستت نداریم کو آخه باید نشون بدید همه بچشونو دوست دارن ولی فداکاری واسه بچه یه چیز دیگه است

من جونمو واسه بچه هام میدم چون بی مهری دیدم خیلی سخته به مادرم میگم شما از من حمایت نمیکنید میگه مگه ...

من ازبس کتک میخورم روانی شدم. دخترمو بعضی وقتا سرش داد میزنم بمیرم. براش خیلی حرص میخورع

بمیره باباش