2777
2789
عنوان

چی سیوکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 89 پست
گریه نداره که دخترانشالله که یه خوبش قسمتت شه

خندست عزیزم 😂😂🧡

انشالله  ممنون

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا شماره داره 

My Love ❤️

Eshgham ❤️

Mohammadam ❤️

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اسم زن من هم اشریشیو کلای هست تو خونه صداش میزنم ای کلای 😐😅

من گاهی بطن چپم صداش میکنم وقتی باش چپ میشم:/

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من بودم سیو میکردم ساندیس دوست داشتنی

ازبس خشک و بی احساسه میخوام اینو بنویسم😑

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

آقامون😍

نریزین سرم💔😐

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

منH@zr@te €$gh سیوش کردم نامزدممMy love

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
نه بابا همیشه رو بورسین معلومه شوهرتم شوخه🤣🤣🤣 

شوهرم از بس شوخه گاهی اوقات سرهمین شوخ بودنش من عصبانی میشم😑یعنی خوش به حال اونای که همسراشون جدین 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
من گاهی بطن چپم صداش میکنم وقتی باش چپ میشم:/

منم هروقت میخوام قربکن صدقش برم میگم 

زندگیم به زندگیت گره خورده مثل گره سینوسی دهلیزی 😐

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 
خندست عزیزم 😂😂🧡 انشالله  ممنون

خجالت نکشی یه وقت😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
منم هروقت میخوام قربکن صدقش برم میگم  زندگیم به زندگیت گره خورده مثل گره سینوسی دهلیزی 😐

میش استینتو بدی از این همع عاشقانع بالا بیارم

ته تهش بتونع 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

شوهرم از بس شوخه گاهی اوقات سرهمین شوخ بودنش من عصبانی میشم😑یعنی خوش به حال اونای که همسراشون جدین& ...

شوهرت رو باید طلا بگیری همسر خوش اخلاق ارزوست🤲

زندگیم تک دخترمه🩷

خجالت نکشی یه وقت😂

ووای 😂😂😂یاد یکی افتادم  از این آدمای خشکو رسمی یهو گفت ایشالا عروسیت گفتم ایشالا بعدش بزورررررر خندشو خورد یه جوونم جوونای قدیم خاصی تو لحن و حالاتش بود 

آب شدم 😂😂😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون