2777
2789
عنوان

چی سیوکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 89 پست
گریه نداره که دخترانشالله که یه خوبش قسمتت شه

خندست عزیزم 😂😂🧡

انشالله  ممنون

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندتا شماره داره 

My Love ❤️

Eshgham ❤️

Mohammadam ❤️

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اسم زن من هم اشریشیو کلای هست تو خونه صداش میزنم ای کلای 😐😅

من گاهی بطن چپم صداش میکنم وقتی باش چپ میشم:/

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من بودم سیو میکردم ساندیس دوست داشتنی

ازبس خشک و بی احساسه میخوام اینو بنویسم😑

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

آقامون😍

نریزین سرم💔😐

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

منH@zr@te €$gh سیوش کردم نامزدممMy love

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
نه بابا همیشه رو بورسین معلومه شوهرتم شوخه🤣🤣🤣 

شوهرم از بس شوخه گاهی اوقات سرهمین شوخ بودنش من عصبانی میشم😑یعنی خوش به حال اونای که همسراشون جدین 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
من گاهی بطن چپم صداش میکنم وقتی باش چپ میشم:/

منم هروقت میخوام قربکن صدقش برم میگم 

زندگیم به زندگیت گره خورده مثل گره سینوسی دهلیزی 😐

بار دیگر وارد این نبرد می‌شوم با آخرین نبردی که به یاد خواهد ماند امروز را زندگی کن و بمیر 
خندست عزیزم 😂😂🧡 انشالله  ممنون

خجالت نکشی یه وقت😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
منم هروقت میخوام قربکن صدقش برم میگم  زندگیم به زندگیت گره خورده مثل گره سینوسی دهلیزی 😐

میش استینتو بدی از این همع عاشقانع بالا بیارم

ته تهش بتونع 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

شوهرم از بس شوخه گاهی اوقات سرهمین شوخ بودنش من عصبانی میشم😑یعنی خوش به حال اونای که همسراشون جدین& ...

شوهرت رو باید طلا بگیری همسر خوش اخلاق ارزوست🤲

زندگیم تک دخترمه🩷

خجالت نکشی یه وقت😂

ووای 😂😂😂یاد یکی افتادم  از این آدمای خشکو رسمی یهو گفت ایشالا عروسیت گفتم ایشالا بعدش بزورررررر خندشو خورد یه جوونم جوونای قدیم خاصی تو لحن و حالاتش بود 

آب شدم 😂😂😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون