2777
2789
عنوان

فمنیسم

225 بازدید | 21 پست

بچه ها فمنیسم ها چطور عقیده هایی دارن؟

من امروز ی جمعی از فمنیسم هارو دیدم عقیده داشتن ک تمام مردا بد ذاتن 

و خودشون تو کار خدا دخالت میکردن 

فمنیسم با فمنیست چ تفاوتی داره؟

تاپیکم صرفا جنبه آشنایی داره و تبادل عقیده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فمنیست دنبال برابریه نه برتری

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

فمینیست کسیه که به فمینیسم اعتقاد داره. معنیش هم برابری حقوق زن و مرده. برابری موقعیت ها بدون در نظر گرفتن جنسیت طرف.

کسایی که مردا رو بدذات می دونن و این حرفا دارن از این اسم سوء استفاده می کنن. کسایی که با فمینیسم مخالف هستن هم به احتمال زیاد نمی شناسنش. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چندمین تاپیک سیاسی امشبه  منم دوست دارم بدونم ولی خب نمیذارن دیگ

سیاسی؟ دنبال برابری بودن سیاسیه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من فکر میکنم فمنیست ها افراطی هستن 

هر چیزی افراط و تفریطش خیلی بده

درسته زن و مرد باید از نظر قانون و حقوق برابر باشن 

اما خدا هر کدوم رو یه خلقت خاص بهش بخشیده 

زن تو جایگاه زن با ارزشه و مرد تو جایگاه مرد بودن 

و در کل انسانیت زیبا ترین صفتیه که میشه به مرد یا زن داد 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩