2789
عنوان

خواستگارم

651 بازدید | 19 پست

سلام  خواستگارم امروز بهم پیام داد . تیرماه امسال اومد خواستگاریم با پدرومادرش بابام جواب رد بهش داد ، بعد از ۲ ماه بهم پری شب پیام داده بود  البته تولدم رو هم چند روز قبل پیام داد و تبریک گفت   خلاصه پری شب من یه استوری گذاشته بودم جواب داد  بعد فردا صبح اش یه پیام صبح بخیر فرستاد بازم جواب اش رو ندادم  امروز صبح هم یه پیام صبح بخیر خیلییی قشنگ برام فرستاد بازم جوابش رو ندادم  بعد زد سلام و حالت خوبه و نگرانت شدم و نکنه اتفاقی افتاده و از این حرفا  بعد برای اولین بار منو به اسم کوچیک صدا زد  بعد ديد من از واتساپ جوابش رو ندادم  اس ام اس داد و کلا ترسیده بود  منم جوابش رو بالاخره دادم  سر حرف رو باز کرد  و اینا هرچی من میگفتم میگفت بمیرم برات  برای اولین بار این حرفا رو میزد  حتی برای اولین بار بهم گفت دوست دارم  برای اولین بار بهم گفت قربون خندهات   بهش گفت هرشب گریه میکردم  گفت نبینم گریه کنی  

کلا برای اولین بار بود که انقدررررررر عاشقانه باهام حرف زد  منم خیلی ازش ناراحت بودم که جوابش رو نمی‌دادم چون ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه من پسر نشدم وگرنه همون دفعه اول که میگفتن نه میرفتم حوصله دارن 😐😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
خوبه من پسر نشدم وگرنه همون دفعه اول که میگفتن نه میرفتم حوصله دارن 😐😂

با اینکه من اول عاشق اون شدم  اما بعد از اون شب خواستگاری اون اول پیام داد یعنی من اصلا بهش پیام ندادم  منتظر موندم و دعا کردم تا اون خودش پیام داد

با اینکه من اول عاشق اون شدم  اما بعد از اون شب خواستگاری اون اول پیام داد یعنی من اصلا بهش پیا ...

خدایی زیاد ناز کردی بس نیست به تظرت؟

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

چون ..... بعد از اینکه نه شنید از پیام های خودش و من اسکرین شات گرفت و فرستاد برای بابام   اون موقع من اصرار به ازدواج داشتم   ولی الان اون اصرار داره  حتی بهم گفت کنارم وایمیستی تا برم سربازی و برگردم

من رشته ام علوم آزمایشگاهی است میخوام استاد دانشگاه بشم و توی آزمایشگاه بیمارستان کار کنم  شب خواستگاری گفت مخالفم بری سرکار   ولی امشب که بهش گفتم  گفت میذارم بری کلی هم قسم و آیه  گفت تعهد محضری میدم