2777
2789

واقعا همینه خب

هرکی رفته رو ولش کن بزار بره

هروقت رسیدی ب این رشد میکنی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همینه خب هرکی رفته رو ولش کن بزار بره هروقت رسیدی ب این رشد میکنی

خب اونی که دوست نداره و یا یه کاری کرده و اذیت کرده و....آره اون بره بهتره اما ما نه باهم تا حالا دعوا داشتیم و نه چیز دیگه ای و همدیگه رو خیلی دوست داریم 

خب اونی که دوست نداره و یا یه کاری کرده و اذیت کرده و....آره اون بره بهتره اما ما نه باهم تا حالا دع ...

اون چیزی ک قسمتت باشه از کنارت راحت نمیگذره

سر سنگینی خودت بمون و اصلا فکر اینو نکن ک پیامی چیزی بدی 

اگ میخواست نمیرفت

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

اون چیزی ک قسمتت باشه از کنارت راحت نمیگذره سر سنگینی خودت بمون و اصلا فکر اینو نکن ک پیامی چیزی بد ...

خودم نمیخوام پیام بدم 

فقط راهی نیست غیر مستقیم برس گردونم؟😂

خودم نمیخوام پیام بدم  فقط راهی نیست غیر مستقیم برس گردونم؟😂

شاید اگ دوست مشترک داشته باشین بشه

دوست مشترک که نه...فقط دوست صمیمیش رو میشناسم اما روم نمیشه به اون بگم😅

دوست اون ک اصلا ن

بعدا داستان میشه😂