2777
2789

واقعا همینه خب

هرکی رفته رو ولش کن بزار بره

هروقت رسیدی ب این رشد میکنی

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعا همینه خب هرکی رفته رو ولش کن بزار بره هروقت رسیدی ب این رشد میکنی

خب اونی که دوست نداره و یا یه کاری کرده و اذیت کرده و....آره اون بره بهتره اما ما نه باهم تا حالا دعوا داشتیم و نه چیز دیگه ای و همدیگه رو خیلی دوست داریم 

خب اونی که دوست نداره و یا یه کاری کرده و اذیت کرده و....آره اون بره بهتره اما ما نه باهم تا حالا دع ...

اون چیزی ک قسمتت باشه از کنارت راحت نمیگذره

سر سنگینی خودت بمون و اصلا فکر اینو نکن ک پیامی چیزی بدی 

اگ میخواست نمیرفت

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

اون چیزی ک قسمتت باشه از کنارت راحت نمیگذره سر سنگینی خودت بمون و اصلا فکر اینو نکن ک پیامی چیزی بد ...

خودم نمیخوام پیام بدم 

فقط راهی نیست غیر مستقیم برس گردونم؟😂

خودم نمیخوام پیام بدم  فقط راهی نیست غیر مستقیم برس گردونم؟😂

شاید اگ دوست مشترک داشته باشین بشه

دوست مشترک که نه...فقط دوست صمیمیش رو میشناسم اما روم نمیشه به اون بگم😅

دوست اون ک اصلا ن

بعدا داستان میشه😂

😂 پس به دوست خودم بگم؟

دوست خودتم یهو دیدی مخشو زد😂💔

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز