2789
عنوان

کولیک

89 بازدید | 6 پست

سلام 

دختر من ۵۰روزشه از اول ک ب دنیا اومد خیلی خودشو میکشید و زور میزد و خودشو جم میکرد الانم همینطوره و البته نفخ زیادی داره روده هاش گازش زیاده و اینک الان نزدیک ی هفتس خیلی کم میخابخ و نق نق میکنه و گاهی هم درحد چن دقیقه کوتاه ی جیغ کوتاه میزنه و شیرم ک نسبت ب اول خوب نمیخوره..شکمشم خیلییی دیر ب دیر کار میکنه..بردمش دکتر گف کولیکه..بنظرتون کولیکه؟اخه کولیک میگن چن ساعت گریه بی وفقه س اما این نق نق میکنه گریه میکنه بغلش ک میکنیم ارومه ولی گاهی توهمون بغل هم جیغ میزنه...کمک کنید بهم ی مادر کم سن بی تجربم😵😵

دارویی که تجویز کرده رو میدی بهش؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره کولیکیز داده و ی شربت دست ساز.. پدی لاکتم داده بود اما بعد استفاده دخترم شکمش دیر کار میکنه منم ...

شربت دست ساز چیه دیگه؟

کولیک ایز خوبه نفخ و میگیره بده بهش مرتب

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شربت دست ساز چیه دیگه؟ کولیک ایز خوبه نفخ و میگیره بده بهش مرتب

دکتر ی فرمول داد درست کردن اسمشو نمیدونم چیه

بنظرشما علائم بچم کولیکه؟چون گریه چند ساعتی و بی وقفه نداره میگما..ولی کم خوابی و زور زدن و اینارو داره

دکتر ی فرمول داد درست کردن اسمشو نمیدونم چیه بنظرشما علائم بچم کولیکه؟چون گریه چند ساعتی و بی وقفه ...

نمیدونم واقعا تجربه ی کولیک داشتن نوزاد ندارم

خودم نوزاد دارم عزیزم گاهی شبا گریه میکنه و خودش رو جمع میکنه یا کش میده و سفت میکنه با اینکه شیر کافی خورده یا پوشکش تمیزه

متوجه میشم نفخ داره 

قطره ی کولیک ایز هم میدم 

چه وقتی گریه میکنه چه نه برای پیشگیری از ایجاد نفخ یا اگر ایجاد شد از بین ببره

خودتن حبوبات و غذاهای نفاخ نخور