2777
2789
عنوان

وای خدا

143 بازدید | 17 پست

چرا هضم بعضی چیزا اینقدر سخته

آخ خدا 

کاش چشام بسته بود

بی حس بودم

هیچی از این دنیا نمیفهمیدم 

نمیتونم نمیتونم 

خدایا 😭

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده عزیزم

اینقدر حجم چیشده ها زیاده که دلم زبون گفتنشو نداره 

فقط برام دعا کنین لطفا 

دارم میلرزم قلبم درد میکنه 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
چیشده؟🥺

بغض دارم نمیتونم جواب بدم اشکام میریزه 

مکان گریه ندارم

فقط دعام کنید خیلی حالم بده 

اینقدر حجم چیشده ها زیاده که دلم زبون گفتنشو نداره  فقط برام دعا کنین لطفا  دارم میلرزم ...

میگذره عزیزم هر شبی بالاخره به صبح میرسه امیدت بخدا باشه❤

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
منم امشب دلم خیلی شکسته و غمگینم.. چیشده؟ 

ان شاءالله که نگاه خدا نصیب دلتون 

میگذره عزیزم هر شبی بالاخره به صبح میرسه امیدت بخدا باشه❤

کاش من می‌گذشتم من تموم میشدم 

کاش من می‌گذشتم من تموم میشدم 

خدانکنه ان شالله که روزای خوش و اتفاقات خوب و قشنگ در انتظارت باشه . زندگی همینه روزای خوب و بد تلخ و شیرین باهمه . مجردی؟

خدانکنه ان شالله که روزای خوش و اتفاقات خوب و قشنگ در انتظارت باشه . زندگی همینه روزای خوب و بد تلخ ...

دیگه دلخوشي ندارم 

بله 

دیگه دلخوشي ندارم  بله

منم مثل شما بودم روزای تلخی داشتم خیلی زیاد هر شب متکام خیس بود . الان یه دختر دارم تازه فهمیدم غم و غصه واقعی چیه . تازه فهمیدم درد یعنی چی . نمیگم غمت کمه دردت کوچیکه میگم قوی باش هنوز راه زیاد داری بخوای نخوای میگذره این قانون زندگیه آروم باش ذکر بگو توسل کن قران بخون 

منم مثل شما بودم روزای تلخی داشتم خیلی زیاد هر شب متکام خیس بود . الان یه دختر دارم تازه فهمیدم غم و ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

ممنون ازتون 

عزیزم خدا حفظش کنه  ممنون ازتون

فدای تو . خدا شمارو هم حفظ کنه . پروفایلتو ببین . بازم دستتو میگیره مثل همیشه . من عوض  شدم ولی ، تو حسین (ع)بچگیمی

فدای تو . خدا شمارو هم حفظ کنه . پروفایلتو ببین . بازم دستتو میگیره مثل همیشه . من عوض  شدم ولی ...

آه 😭😭😭

یا امام حسین (ع)