2777
2789
عنوان

بسیجی ها و هیئی ها مذهبی ها بیاین

337 بازدید | 11 پست

چیکارا میکنید پیش خدا خوب باشین 

نظرتون نسبت به چادر من خودم وقتی میپوشم فکر میکنم قشنگ ترین چیز دنیاعه نمیدونم دیگه از خودتون بگین 

بیاید مذهبی هام توی نینی سایت فعال باشن😅😁

عاشقشممم....آرامش فقط ارامشه چادرم

واقعا وقتی توی خیابون راه میرم نگاه کسی بهم نیست حس خوبیه

راحت کارامو انجام میدم و مثل بعضی ها همش مردا و پسرا تیکه نمیندازن

خداروشکر چادر  هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا وقتی توی خیابون راه میرم نگاه کسی بهم نیست حس خوبیه راحت کارامو انجام میدم و مثل بعضی ها ه ...

دقیقا.... امیدوارم نصیب کسانی بشه که لیاقتش رو دارن و بتونه حفظش کنه ♥️

زنده ام، زنده به رویای بین الحرمین ...⁦:-)⁩

چادر تو گرما درسته یکم سخته ولی مثل یه حصار دورمونه،چادر نمیزاره کسی بهت تعرض کنه،انداممونو به راحتی عرضه کنیم به مردا،میگن بی‌حجاب باشیم واسه مردا عادی میشه،مردی که با دیدن زن بی حجاب تحریک نشه یا مرد نیست یا مریضه

ذات روباید درست کرد

درکنار ظاهر 

باطن ازهمه چی مهمتره 

حسادت.کینه.انتقام.بدذاتی.بداخلاقی کمک به پایین ترازخودت وخیلی چیزای دیگه که به سادگی ازکنارشون رد میشیم

واینکه هرکاری که انجام میدی نماز کمک کوتاه اومدن تویه مسئله بخشیدن .. فقط وفقط برای خوشحال کردن خداباشه 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

زنی که بدون آرایش و بدون نشان دادن اندام بتونه مردی رو جذب کنه زندگیش همیشگیه،ولی اونایی که باید پا و سینه و باسن ریختن بیرون این یعنی به هر نحوی دنبال شوهره ویا متاهل هایکه اینکار رو میکنن یعنی شوهرشون نمیتونه از نظر جنسی راضیشون کنه فقط این معنی رو میده

زنی که بدون آرایش و بدون نشان دادن اندام بتونه مردی رو جذب کنه زندگیش همیشگیه،ولی اونایی که باید پا ...

چه ادبیاتی!

بیرون ریختن!

درباره همجنست و فیزیک زنانه خودت انقدر با تحقیر صحبت میکنی؟ 

پوشش متفاوت معنای خاص و مشخصی نداره. در یک فرهنگ و عقیده زن باید پوشیده باشه تا نجیب محسوب شه و در سایر فرهنگها پوشش ملاک محسوب نمیشه و زنان وقتی میرن بیرون هدف و عقده خاصی ندارن. طوری میپوشن که بهشون استایل خوب و مطابق طبعشون بده. حالا یکی استایلش شلوارکه، یکی پیرهن... من خودم مدتهاست خارج زندگی میکنم و کمی دنیادیده شدم و از روی شنیده هام نمیگم.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
چادر تو گرما درسته یکم سخته ولی مثل یه حصار دورمونه،چادر نمیزاره کسی بهت تعرض کنه،انداممونو به راحتی ...

خداوندا امان!!!

عرضه کنیم چیه؟ مگه دور از جون داری از ف..حشه صحبت میکنید؟

باور کنید میشه با لباس کوتاه رفت بدون اینکه هیچ منظوری داشت. من خودم سالهاست خارجم، باور بفرما هیچچچ نگاه جنسی حس نکردم از جانب مردها، اگر هم هست بروز نمیدن. الان که تابستونه اکثرا با نیم‌تنه و شلوارک هستن ولی مردها نهایت نگاه زیرچشمی و سریع بندازن. تو مترو و اماکن عمومی هیچ کس خیره نمیشه و چشم چرانی نمیکنه.

تو ساحل هم هرکس به کار خودش مشغوله جز مردای خاورمیانه ای 

کلا اینجا مشهوره که مردای ایرانی و عرب زیاد نگاه میکنن متاسفانه. 

البته اونا که تازه مهاجرت کردن. پس عادی میشه جدا.

مریض هم نیستن، خیلی هم هاتن. فقط چون ندیدبدید نیستن و عقده جنسی سرکوب شده ندارن، خویشتن‌دار ترن

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

من خودم مذهب دوست هستم و مانتویی! 

ی نفرو میشناسم چادریه ولی خیلی حسسسسووووده و راحت غیبت میکنه ازش منزجرن همه 

ی نفرم میشناسم چادریه ولی بوی بد بدن و دهانش باعث میشه همه فرار کنن و همشم کارشو ب عهده بقیه میندازه و منفعت طلبه 

ی نفر چادری میشناسم اخلاق و رفتارش بیست و الگوعه 

پس چیزی ک مهمه اخلاق و رفتار و تواضعه!