2777
2789
عنوان

سوال مهمممم

43 بازدید | 4 پست

سلام بچها من بابام زمان جنگ سرباز بوده و ب مدت هشت ماه و هشت روز سربازی رفته تو جنگ الان من ی نامه از سپاه شهرمون دارم ولی برا کارت ایثارگری گفتن درخواست دادیم شاید ی ماه دیگه بیاد منم آزمون استخدامی دارم الان بنظرتون با این نامه میتونم گزینه فرزند رزمنده با حضور  داوطلبانه حداقل شش ماه  در جبهه رو بزنم یا چون کارت نداریم گیر میدن 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
باید تو سامانه ثبت باشه پدرت وگرنه که عالی میشه

تو سامانه ایثارگران ثبت شده باشه؟ آره واقعاً خیلی بهش نیاز دارم شاید باورت نشه ولی الان ازش داریم استفاده میکنیم من زمان کنکور ام بابام دنبال کارتش نرفت بیخیال شدیم برا این برام مهمه🥺

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو سامانه ایثارگران ثبت شده باشه؟ آره واقعاً خیلی بهش نیاز دارم شاید باورت نشه ولی الان ازش داریم اس ...

اره تو سامانه ثبت شده باشه که موقعی که خاستن سهمیه ای ها رو لحاظ کنن کد ملی باباتو ک بزنن بیاد بالا براشون

برین دنبال کارتش اگه سهمیه داشته باشی حتما قبول میشی

بدمکن، از گردش دوران بترس. 
اره تو سامانه ثبت شده باشه که موقعی که خاستن سهمیه ای ها رو لحاظ کنن کد ملی باباتو ک بزنن بیاد بالا ...

آها مرسی عزیزم ❤️