2777
2789
عنوان

بازم رفت☹

116 بازدید | 2 پست

بچه‌ها شوهرم دیروز بعد از کارش با همکاراش رفته بود سالن والیبال ساعت ۱۰ شب اومد بعدشم زود خوابید گفت فردا یه مزایده میخوام شرکت کنم باید زود بخوابم حالا امروز وقت ناهار اومد قبلش گفت خب امروز کجا بریم؟ منم گفتم نمیدووونم🤔 ولی خب قرار شد که یه جا بریم بعد من داشتم میزو میچیدم دوستاش زنگ زدن که بیا بریم استخر اونا خونه مجردی دارن و کرجن ما تهرانیم

بعد گوشیو که قطع کرده میگه عزیزم عشقت رفتنی شد دوستام میگن بیا بریم استخر حالا منم یکم ناراحت شدما ولی چیزی نگفتم بعد ناهار من خوابیدم اونم همینطور بعد رفتنی منو بیدار کرده میگه که شبو برو خونه مامانینا من نمیام😐

آقا خودش داره میره تفریح حالا من باید وسیله جمع کنم برم خونه‌ی مامانم خونه‌ی خودمون راحت ترم ولی به خاطر آقا باید برم میگه فردا میام میریم یه جا

به نظرتون من خیلی راحت گرفتم بهش؟

قرار بود با هم بریم بیرون ولی راحت کنسلش کرد😐

با بابامم قهرم دوس ندارم برم اونجا

عزیزم بمون خونت وخودت رو با چیزا ی مورد علاقت مشغول کن. خوبه که اجازه میدی مجردی بره ولی باید در مو ...

خونه هم میگه تنها نمون

سری قبلم رفته بود منم گفتم نمیرم خونه‌ی مامانمینا میمونم خونه‌ی خودمون انقدررررر زنگ زد گفت یا میری یا زنگ میزنم بابا بیاد دنبالش

آخه همه‌ی فامیلاش و دوستاش کرجن به خاطر من اومد تهران منم نمیخوام خیلی بهش سخت بگیرم ولی خودم اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷