raheel مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 335 عنوان علائم کیست 106 بازدید | 5 پست خانما تجریه کیست تخمدان رو دارین؟ کسی هست علائمش رو بدونه؟ من تو اقدامم قبل پری و بعد پری لک بینی دارم کسی بوده مثل من؟ واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا 1401/06/10 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 14410 نوع کیست فرق دارهمن اللن کیست دارمبهم گفت چون تو سیکل تخمک گذاری امدی بنا رو بر کیست تخمک گذاری میگداریممن خیلی جوش زدم.ریزش مو.عصبی شدم.حالت پریشونی دارم.لکه بینی داشتم بعد تخمک گذاری دو روزی.بعد ابریزش شدید
raheel مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 335 نوع کیست فرق داره من اللن کیست دارم بهم گفت چون تو سیکل تخمک گذاری امدی بنا رو بر کیست تخمک گذاری ... من نمیدونم کیست دارم یاونه دکتر گفت چند روز دیگ سنو بده ولی توی اقدام ریختم بهم کلا لکه بینی دارم واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
delnia_titr عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 14410 من نمیدونم کیست دارم یاونه دکتر گفت چند روز دیگ سنو بده ولی توی اقدام ریختم بهم کلا لکه بینی د ... یعنی تو اقدام بارداری هسی و لک دیدی؟نگران نباش.این چیزا با تغییر فصل و غذا هم ممکن هست
raheel مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 335 کسی نیست؟ واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا
raheel مدیر استارتر عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 335 یعنی تو اقدام بارداری هسی و لک دیدی؟ نگران نباش.این چیزا با تغییر فصل و غذا هم ممکن هست اره ۳ ماه اقدامم. دقیقا همین سه ماه اینجوری شدم. قیل پری و بعد پری لک میبینم. واسه نی نی دار شدنم نفری یه صلوات بفرستین لطفا