2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟؟

215 بازدید | 39 پست

سلام پسرم الان حدودای ۱۶ ۱۷ سالشه قدش ۱۷۲ یا ۱۷۰ به بعد هستش .قدش خوبه ؟؟ براش چه کار کنم که قدش توی این سن خیلی بلند بشه لطفا کمکم کنین ممنون میشم

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بخوابه
0
0%
هیچ کاری نکنه
3
100%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دیر به خودت اومدی مثلا بچه اتون رو باید از سن ۱۲ سالگی میبردید دکتر غدد مخصوصا اگر ژن قد کوتاهیی دارید

بخوابه دیگه چیه   اولش باید بدونید هورمون رشد ساعت ۱۰ تا ۴صبح ترشح میشه البته فکر نکنم تو ۱۷سالگی اما بخوابه مهم نیست درست خوابیدن مهمه

دوم اینکه بفرستیش. ورزش هایی مثل بسکتبال و شنا بارفیکس هم بره

خیلی دیر به خودت اومدی مثلا بچه اتون رو باید از سن ۱۲ سالگی میبردید دکتر غدد مخصوصا اگر ژن قد کوتاهی ...

اخه هم قد همسناش بود منم واکنش نشون ندادم و الان با خواهرم صحبت میکردیم یدفعه ای یادش افتادم ولی خب اون گفت تازه زودم هست . راستی تا کی وقت داره قدش بلند بشه ؟؟

اخه هم قد همسناش بود منم واکنش نشون ندادم و الان با خواهرم صحبت میکردیم یدفعه ای یادش افتادم ولی خب ...

خیلی بی خیالی واقعا میگم

هم سن هاش اینن

پسر خاله من ۱۵ سالش ۱۸۳ 

اون یکی هم ۱۷سالشه ۱۸۵ هست

۱۷۲ خیلی کمه

بچه اتو ببر دکتر غدد برا هرکسی فرق داره ولی دیگه فکر کنم سن رشدش تموم شده فوقش باورزش و امپول ۳سانت قد بکشه

خیلی بی خیالی واقعا میگم هم سن هاش اینن پسر خاله من ۱۵ سالش ۱۸۳  اون یکی هم ۱۷سالشه ۱۸۵ هست ...

اولا که خودت بی خیالی 

چون الانم من میبینم با دوستاش که اونا هم کلاس دهمن قد تقریبا یکیه و درضمن و من و شوهرم هم قدمون ۱۶۹ و ۱۵۸ هستش

اولا که خودت بی خیالی  چون الانم من میبینم با دوستاش که اونا هم کلاس دهمن قد تقریبا یکیه و درض ...

و اینکه خواهرم میگفتم با بارفیکس میتونه تو این سن حداقل ۱۰ سانت قد بکشه ولی خب میخوان مطمئن شم

اولا که خودت بی خیالی  چون الانم من میبینم با دوستاش که اونا هم کلاس دهمن قد تقریبا یکیه و درض ...

ببخشید اما بی خیال هستی چه خوشت بیاد چه نیاد 

دوم اینکه خوب وقتی ژنتیک اتون کوتاهه باید اگر میخواستید بچتون بلند شه از بچگی دکتر ببریدش و ورزش بره و تحت درمان باشه تو از شما بلند تر بشه

و اینکه خواهرم میگفتم با بارفیکس میتونه تو این سن حداقل ۱۰ سانت قد بکشه ولی خب میخوان مطمئن شم

من قد پدرم ۱۷۵ و مادر ۱۶۳ تو خانواده امون ژن کوتاهیی داریم برا همین از بچگی دکتر غدد میریم و ورزش شدید خودم الان ۱۷۰ ام باور کن میدونم که میگم

باید بره دکتر اول ببینه نوع استخوانش چطوریه نرمه سفته چه مدلیه دوم اینکه ببینه جا داره قد بکشه وگرنه تو این سن باورزش و اینا ۳ ،۴ سانت قد میکشه 

ببخشید اما بی خیال هستی چه خوشت بیاد چه نیاد  دوم اینکه خوب وقتی ژنتیک اتون کوتاهه باید اگر می ...

اخه دکتر چرا ؟؟ بچه هم بوده والیبال می‌رفته و قدش هم اندازه و مناسب هم سنا بوده و منم از اون موقع نگرانش بودم ولی خب مشکلی نبود ولی امروز برای اطمینان اینو تو نینی سایت گذاشتم