2777
2789
عنوان

عمل چشم

45 بازدید | 3 پست

بچه ها این معاینه ای ک قبل عمل لیزیک میکنن ک بفهمن بعد عمل خدای نکرده چشم دوباره ضعیف میشه یا ن چجوریه؟ ی بار قبلنا من بادستگاه درصد چشمو گرف گفتم میخام عمل کنم دیگه نرفتم این ازمایشه چجوریاس 

آزمایش نمیکنن که بفهمن مجدد ضعیف میشه یا نه! بلکه متوجه میشن اگه تا چه شماره ای مجدد چشمتون ضعیف بشه میشه مجدد عمل کرد.

مثلا من شماره چشمم یکی 4/5 و یکی 4 بود بهم گفتن چشمت تا شماره 9 اجازه عمل داره و اگه تا 4 دوباره ضعیف شه میشه مجدد عمل کنم.

آزمایش هم تا جاییکه خاطرمه دو تا دستگاه بود. یکی شبیه همون اندازه گیری شماره چشم. یکی هم یه چیزی به ظرافت نوک خودکار رو به چشمم زدن. 

آزمایش نمیکنن که بفهمن مجدد ضعیف میشه یا نه! بلکه متوجه میشن اگه تا چه شماره ای مجدد چشمتون ضعیف بشه ...

پس چرا یکی از اشناهای ما گفتن عمل نمیکنن چون مجدد برمیگرده شما عمل کردی؟ درد داره؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پس چرا یکی از اشناهای ما گفتن عمل نمیکنن چون مجدد برمیگرده شما عمل کردی؟ درد داره؟

نمیدونم مشکل آشنای شما چی بود 

احتمال ضعیف شدن مجدد چشم هست ولی اینکه بگن قطعا مجدد ضعیف میشه رو نشنیدم

من سال ۸۸-۸۹ عمل کردم و درد هم نداشتم. هنوز هم چشمام ضعیف نشده