2777
2789
عنوان

عکس خونم😁عکس کلی

822 بازدید | 34 پست

آقا فوش ندیدم خب اینم خونست دیگه خیییییلی زحمت کشیدم واسه خرید لوازمش🤣

این اتاق خوابم

این پذیرایم😂😁

این یه حیاط

اون گوشه هم مربا پختم تو انباری گذاشتم 😋😂😂😂😂😂

اینم باز یه طرف دیگه حیاط

حال میکنید چه خونه زندگی دارم😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ پر انگیزه😑

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

یادش بخیر یه بلزی بود به اسم سیمز‌

وایی خیلی خوب بود دلم خواست اون روزا رو

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
یادش بخیر یه بلزی بود به اسم سیمز‌ وایی خیلی خوب بود دلم خواست اون روزا رو

بازی.مثل همین بود ولی خیلی پیشرفته تر.تو کامپیوتر بود

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

خیلی هم عالی ..انشالله یه روز عکس واقعیش رو بذاری ..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
خواستی ایده بگیری بگیر مهم نیست 😁😎

اسممم بازیشووو بگوووو

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
خواستی ایده بگیری بگیر مهم نیست 😁😎

اسکرین بده از بازیت

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

بچه ها اسم بازیش چیه؟

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من