2777
2789
عنوان

عکس عروسی

288 بازدید | 13 پست

عکاس شب عروسی با خانواده همسرتون  ازتون عکس گرفت؟

ما عکاسمون تو شلوغی اخر مراسم ازمن خدافظی کرد وقتی هم حواسمون اومد سرجاش رفتیم بگیم نره که رفته بود.حالا مادرشوهرم اینا ناراحتن از ما

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید خود خانواده ها یاداوری میکرد

من شب عروسیم اصلا حواسم به اینن چیزا نبود هر کی میومد جلو باهاش عکس میگرفتم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
باید خود خانواده ها یاداوری میکرد من شب عروسیم اصلا حواسم به اینن چیزا نبود هر کی میومد جلو باهاش ع ...

دقیقا اما اونا میگن شوهرت گفت بهتون میگم اما نگفت.میگن کم تر میرقصیدین یکم وقت میزاشتین واسه این چیزا

دقیقا اما اونا میگن شوهرت گفت بهتون میگم اما نگفت.میگن کم تر میرقصیدین یکم وقت میزاشتین واسه این چیز ...

ولشون کن بابا 

خودشون مشکلشون رو با پسرشون حل کنن

اینبار هم گفتن بگو اره به نظر منم تقصیر شوهرمه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
اگر با خانواده ی شما عکس گرفتید ولی با اونا نه ،حق دارن

بارخانواده خودم تو باغ گرفتیم،اما شوهرم خودش نخواست خانوادش بیان باهاش تو باغ عکس بگیرن،گفت شب میگیریم که شبم عکاس رفتو نشد.البته با گوشی گرفتیما اما میگن نه عکاس باید میگرفت

چه گناهی؟هیچکاری برام نکردن از عقد تا عروسی،هرکاری بوده بنده خدا شوهرم کرد.عین یه مهمون اومدن تو مرا ...

اگر مهم نیستن تاپیکم نزن براشون🤷‍♀️اگرم مهمن بنظرم گناه داشتن رسما تفاوت قائل شدین