2777
2789
عنوان

آیلتس و تافل

158 بازدید | 19 پست

سلام وقت بخیر.

من الان دارم کتابای امریکن انگلیش فایل رو میخونم بعد این کتابا چی بخونم که خودمو آماده کنم؟ خودخوان هستم و بیشترین مشکلم اسپیکینگه. برای تقویت اسپیکینگتون شما چیکار کردین؟ کسایی که نمره های بالا آوردن ممنون میشم تجربتون رو بگید که کلن سبک آزمون ها چطور هست و بعد چند سال خوندن آزمون دادین

من FCEرو خوندم 

این کتاب وایه سپیکینگ عالیه ، پر از لغات عالی و موضوعات جذابه 

من با کلاس پیش رفتم ۹ سال طور کشید 

البته سنم کم بود واسه همین همه کتاب هارو خوندم ۶ سالم بود که شروع کردم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود ۱۷ سال پیش آیلتس دادم. برای مهاجرت تحصیلی نمره ۶.۵ نیاز داشتم. ولی نمره هفت آوردم. من زبانم خوب بود و دوره کانون زبان (حدود ۴ سال) را قبلا تمام کرده بودم. برای آیلتس فقط یک دوره فشرده ۴ هفته ای شرکت کردم که هر هفته روی یک مهارت کار می کردیم. برای اسپیکینگ، هم راجع به موضوعات مختلف فکر می کرذم، اول سعی می کردم کلمه هایی که نیاز هست را در ذهنم پیدا کنم و بعد جلوی آینه برای خودم توضیح می دادم.‌.‌‌. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
میشه بپرسم چقد طول میکشه زبان کامل یاد بگیری؟  و کلاساش مثلا ماهی چقدره

مال من چند سال پیش تموم شد هزینه ها از اون موقع خیلی فرق کرده ، من ترمی ۱۰۷ هزار تومان می دادم هر ترم هم ۱۶ جلسه بود البته این برای کتاب اخرم بود کتاب های اول ترمی ۱۵ هزار😂

من FCEرو خوندم  این کتاب وایه سپیکینگ عالیه ، پر از لغات عالی و موضوعات جذابه  من با کلا ...

شما آزمون ها رو دادین؟ میتونم نمره‌تون رو بدونم؟.. من راستش چون کلاس خیلی طولش میده خودم دارم میخونم یکم سخته خودخوان رو اسپیکینگ کار کرد

شما آزمون ها رو دادین؟ میتونم نمره‌تون رو بدونم؟.. من راستش چون کلاس خیلی طولش میده خودم دارم میخونم ...

بله ازمون دادم نمره م ۷ شد 

البته سه سال پیش 

من تو زبان سپیکینگم عالی بود😂مشکل اصلیم گرامر بود که اونم با تمرین حل شد 

بله کلاس خیلی زمان بره ولی من هدفم فقط یاد گرفتن زبان بود نه گرفتن ایلتس ، واسه همین برام مهم نبود

بله ازمون دادم نمره م ۷ شد  البته سه سال پیش  من تو زبان سپیکینگم عالی بود😂مشکل اصلیم گ ...

خودتون تو خونه برای اسپیکینگ چیکار میکردین؟ بعد درباره موضوعاتی که تو اسپیکینگ ازتون میپرسیدن میشه توضیح بدین؟❤

خودتون تو خونه برای اسپیکینگ چیکار میکردین؟ بعد درباره موضوعاتی که تو اسپیکینگ ازتون میپرسیدن میشه ت ...

من کار خاص نمی کردم ، تو کتاب ها اونقدر موضوع برای بحث بود که تقریبا همه موضوعات رو پوشش می داد ، فیام زیاد می دیدم اونم بخاطر لهجه و کلمات رایج بود 

من موضوع ورزشش رو خیلی دوس داشتم ، 

کلا سه بخش داره دیگه تو یکی از بخش هاش سوالات کوتاهی بود تا بتونی با استفاده از اون ها راحت تر جواب بدی اون بخشش عالیه😂

دو دقیقه باید حرف بزنی که من اونقدر حرف داشتم که ده دقیقه هم میشد

دوره ای که رفتین مخصوص آیلتس بود یا فشرده میرفتین؟ چون من دوستام کانون میرن خیلی بیشتر از چار ساله ک ...

نه دوره آیلتس نبود. دوره معمولی کانون...هر سال ۴ ترم بود (دقیقا خاطرم نیست).

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم