2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم ۵سالشه تا چند وقت پیش می گفت من پسرم یا اسم دوست خیالیش رسول بود من فقط وقتی می گفت پسرم از کارهای  مخصوص دختر ها صحبت می کردم یا پیراهن گلدار دامن چین تنش می کردم براش ذوق می کردم الان از سرش رفته 

نمیدونم 

ولی ما هم پسر یکی از فامیلامون اینجوری بود دوست داشت دختر باشه..مامانش چادر براش دوخته بود دمپایی مجلسی پاشنه دار گرفته بود..رقتی میرفت مغازه ی لوازم ارایشی کلی چیز میگرفت مثل ناخن مصنوعی..سایه..سرمه..رژ

استفاده هم میکرداا

الان بزرگ شده فک کنم خوب شده..دیگه نمیدونم روانشناسی جایی رفته یا نه ولی خب مثلن الان هم با اینکه ۱۵..۱۶ سالشه کیک و شیرینی و اینا درست میکنه

بنظرم با ی مشاوره صحبت کن

دخترمنم از پارسال که ۵ سالو نیمش شد

گفت که من پسرم

اصلا زیربارلباس دخترونه نمیرفت 

سرتاپا عین پسر میپوشیدبیشترشم رنگ آبی یا سفید

هرجا هم میرفتیم مردم فک میکردن پسره موهاشو بلند گذاشتیم

چندبارم رفتم پیش مشاور

گفت رنگ جنسیت نداره اما دیگه براش لباس پسرونه نگیر

خودم خیلی دلم میخواست دوباره پیرهن تنش کنم یا موهاشو خرگوشی ببندم

حتی اصرار میکرد ببریمش آرایشگاه مردونه میگفت موهامو دورسفید بزنید

اسباب بازی پسرونه هم میگرفت 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خودتون اینجوری بودین؟میشه بیشتر توضیح بدین

وای چقد بدش میومد منو پدرش وقتی صداش میزدیم بهش میگفتیم دخترم ،آتیش میگرفت داد میزد میگفت نه من پسرم بهم بگین پسر 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

دخترمنم از پارسال که ۵ سالو نیمش شد گفت که من پسرم اصلا زیربارلباس دخترونه نمیرفت  سرتاپا عی ...

یه عده میگن اگه لباس پسرونه نگیرین بیشتر گرایش پیدا میکنه یه عده میگن که اصلا نگیرین واقعا آدم نمیدونه چیکار کنه حالا دختر شما بهتر شده؟

امسال تابستون گذاشتمش پیش دبستانی 

ب مرور که رفت یواش یواش تغییر کرد

خودش ازمون خواست براش لباسای دخترونه بگیریم

و گل سرای مختلف خریدم

خلاصه یکسال تمام داستان داشتیم بااین قضیه

شکر خدا الان کامل پذیرفته که دختره

یه عده میگن اگه لباس پسرونه نگیرین بیشتر گرایش پیدا میکنه یه عده میگن که اصلا نگیرین واقعا آدم نمیدو ...

من اجبار نکردم به دخترم 

هرچند همسرم خیلی ناراحت بود دوسداشت دخترش دخترونه بپوشه و رفتار کنه

منم تو کف لباس دخترونه مونده بودم

اما الان اصلا سمت لباس پسرونه هاش نمیره 

امسال تابستون گذاشتمش پیش دبستانی  ب مرور که رفت یواش یواش تغییر کرد خودش ازمون خواست براش لب ...

خب خدارو شکر دختر منم امسال میره پیش.حالا قبل از سن ۵ سالو نیمش وسایل دخترونه میخواست یا پسرونه؟الان با عروسک بازی میکنه؟