2777
2789
عنوان

تجربه من از كاپ قائدگي

943 بازدید | 45 پست

سلام سلام

من كلا با پد خيلي راحت نبودم و حساسيت داشتم بهش ولي با كاپ خيلي راحت ترم،كسايي كه مثل من با پد مشكل دارن حتما حتما كاپ رو امتحان كنن

من اولين بار كه ميخواستم ازش استفاده كنم خيلي اشتباه كردم اول اينكه دقيقا روز پريوديم براي اولين بار ازش استفاده كردم و همين باعث شد خيلي اذيت بشم 

دوم اينكه ناخنام بلند بود كه باعث شد خودمو ناكار كنم و بهداشتي هم نيست البته🤦‍♀️

سوم براي شستنش از مايع دستشويي كرمي استفاده كردم ك باعث شد نشتي داشته باشه

اگر كاپ گرفتيد حتما حتما قبل پريوديتون امتحانش كنيد كه يكم براتون راحت بشه،ناخناتون كوتاه و زيرش تميز باشه ،براي شستنش از شوينده غيركرمي و گليسيرين هم نداشته باشه

زمان خارج كردنش هم بستگي به ميزان خونريزي خودتون داره

وقتي هم ك ميريد مسافرت تو سرويس بهداشتي عمومي حتما حتما يكي از دستاتون رو به هيچ جا نزنيد و با همون كاپ رو خارج كنيد و يه بطري اب همراهتون باشه كه با اون كاپ رو بشوريد

اميدوارم مفيد باشه براتون

اگر شما هم از كاپ استفاده ميكنيد تجربه هاتون رو به اشتراك بذاريد

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

میدونم میخواستی تجربه ات رو در اختیار همه قرار بدی و ممنونم فقط اگه اینجا بد قضاوت شدی ناراحت نشو

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خیلی ممنون بابت تاپیک مفیدت🌸

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم میخواستی تجربه ات رو در اختیار همه قرار بدی و ممنونم فقط اگه اینجا بد قضاوت شدی ناراحت نشو

ديگه عادت كردم 😉

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

کاپ قاعدگی به بکارت آسیب میزنه؟ 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"

با محلول خاصی باید ضد عفونی بشه ؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من هی وسوسه میشم بخرم ،اما بعدش نمیتونم خودم رو راضی کنم ،احساس بدی بهم دست میده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
2790
2778
2791
2779
2792