2777
2789
عنوان

فروش کفش

84 بازدید | 10 پست

یه سری کفش های نو دارم میخوام بفروشمشون پول لازمم هرچی میزنم تو دیوار فروش نمیره چه کنم  

برای رسیدنم به آرزوم فقط یه صلوات بفرست لطفا🙏🏻😍             اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😘💖

منم لباس مجلسی دارم میزارم دیوار فروش نمیره،واقعاپول لازمم

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کفش توی دیوار نزن اصلا چون یه معنی دیگه میده و اینطور بین مردم جا افتاده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کفش توی دیوار نزن اصلا چون یه معنی دیگه میده و اینطور بین مردم جا افتاده

پس چجوری بفروشم

برای رسیدنم به آرزوم فقط یه صلوات بفرست لطفا🙏🏻😍             اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😘💖
تو برنامه های دیگه هم بگذار و هر روز پاک کن دوباره بذار تا بازدیدش زیاد بشه و عنوان کن پول لازمی و ت ...

مثلا چه برنامه دیگه ای

پس چجوری بفروشم

نمیدونم والا اپلیکیشن های زیادی هست اونا رو هم امتحان کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
2790
2778
2791
2779
2792