2821
2789
عنوان

درونگرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 44 پست
جدیدا فک میکنن فاز درون‌گرا و افسرده بودن با کلاسه

درونگرا بودن با کلاسی نیست درسته و دوست شما بیشعوری رو با درونگرایی اشتباه گرفته

ولی اینکه اینقد دارن درباره درونگراها میگن بخاطر اینکه خسته شدن از بس بهشون گفتن چرا حرف نمیزنی چرا یوبسی چرا ساکتی چرا مهمونی چرا فلان چرا بهمان

هرجامعه ای به سه تا تایپ برونگرا میان گرا و درونگرا نیاز داره .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدیدا فک میکنن فاز درون‌گرا و افسرده بودن با کلاسه

جدیدا گفتن من اینم نمیدونم مغرور و فلان باار کسی صمیمی نمیشم و....کلی اراجیف دیگ اینام شده باکلاسی در حالی ک این بی ادبی و از طرفی طرف بلوغ نرسیده هنوز بلوغ فکری

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

اتفاقا من سریع جواب چتو میدم که طرف زنگ نزنه 🤭 حوصله تلفنی حرف زدنو ندارم

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

من درون گرام ولی اخلاقای متفاوتی دارم 

کسی میدونه چجورم؟؟

مثلا با یه کسایی خیلی پر شر و شور و پر انرژی و شیطونم 

مثلا دوس پسر قبلیم بهم میگفت چرا تو انقد شیطونی؟

یا مثلا گاها با دوستی که خیلی صمیمی باشه باهام.. با همه و همیشه اینطور نیستم

ولی دوستی داشتم که مثلا برونگرا بود اون شدت هیجانات و اشتیاقش مثل من نبود

مثلا من یه بار با اون و رلش رفتم بیرون حوصلم سر رفت انقد یخ بودن😆 

نمیدونم بالاخره درونگرام یا برونگرا 

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

میانگرا

اخه ویژگی درونگراهارو دارم اکثرا

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》