2821
2789
عنوان

درونگرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 44 پست
این درونگرا نبوده بیشعور بوده😄

واقعااا🙃🙃

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
من خودم خیلی درون‌گرام ولی خدایی این‌ مسخره بود😂 اتفاقا تو چت خیلی بهتر و راحترم واقعا جابجا کرده

😂😂😂

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه مسخره  منم درونگرام ولی تو چت خوبم فقط تو ارتباط صمیمی باادما خجالتیم

منم اینطوریم تو چت راحتم تا برم حضوری با پررویی به طرف بگم درونگرام چت نمیکنم😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چه ربطی به درونگرایی داشت؟ مزخرف گفته

اتفاقا درونگرا ها توی چت راحت ترن 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
منم اینطوریم تو چت راحتم تا برم حضوری با پررویی به طرف بگم درونگرام چت نمیکنم😂😂😂

دقیقا 

کسی که خودش راحت بگه مطمعن باش اسی نخواسته جوابتو بده و درونگرا هم نیست

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

اون روزی که بفهمند همشون توهم درون گرایی دارند عیده 

از کی تا حالا بی ادبی و کم محلی شده درون گرایی. 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

درونگرایی الان متاسفانه یک کلیدواژه شده برای اینکه یک عده فکر کنند شخصیت خاصی دارند.

متاسفانه اون عزیزان نمیدونند، که جواب ندادن پیام و خیلی از این کلاس گذاشتن‌های بی‌دلیل فقط و فقط ناشی از خالی بودن اون‌هاست ولاغیر.... ( بگذریم که این کلاس نیست... کلمه‌اش رو نمیتونم به کار ببرم) 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛
2790
2823
2791
2779
2792