2777
2789
عنوان

کجایی🥺

92 بازدید | 10 پست

ای آنکه مرا بُرده‌ای از یاد،

کجایی؟

بیگانه شدی، دست مریزاد!

کجایی؟

در دامِ توام، نیست مرا راهِ گریزی!

من عاشقِ این دام و تو صیاد،

کجایی؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون که رفته دیگه برنمیگرده

نشکن دلمو 🥺💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
کاش برگردن😭😭😭

کاااااااش 🥺🥺🥺🥺🥺☹️☹️☹️☹️☹️

چرا رفته؟:)

رابطمون مجازی شده بود دیگه بخاطر سختگیری خانوادم اصن نمیشد ببینمش دیگه 

... دلتنگی باعث بهونه گیری جفتمون شده بود بازم کنارهم مونده بودیم تا اینکه یهو یکی دوهفته بعد تولدش گفت خسته شده و کات کرد بام... با اینکه روز تولدش خیلییی خوش گذشت براش هدیه فرستاده بودم کیک درست کردم شمع روشن کردم تویه تماس تصویری و واقعا خوشحال بودیم ... ولی یهو ...🥺💔 

خیلی دلم تنگ شده میدونی خیلی گذشته یکسال و نیم ... ولی برخلاف همه ی تلاشام نتونستم فراموشش کنم ☹️😓

رابطمون مجازی شده بود دیگه بخاطر سختگیری خانوادم اصن نمیشد ببینمش دیگه  ... دلتنگی باعث بهو ...

چه عشقایی ان که خسته میشن واقعا🙂

میدونی من پیشش بودم بخاطر دعوا و‌بحثای اخیرمون خیلی ساکت بودم شور وهیجان نداشتیم دیگه اونم بعدش ک برگشتم خونه گفت هیج حرفی نداریم باهم همش سکوت سکوت حوصلم سررفت:)))) یک ماهه رفته و قلبم داره از جاش در میاد 

سمتش رفتی بعد از جدایی؟

من❤️
چه عشقایی ان که خسته میشن واقعا🙂 میدونی من پیشش بودم بخاطر دعوا و‌بحثای اخیرمون خیلی ساکت بودم شور ...

عزیزم 💔🥺 میفهمم چه حس بدی داری ....

نه من دیگه سمتش نرفتم هیچ وقت چون خیلی سعی کردم راضیش کنم بمونه کلی خواهش کلی حرف ولی انگار نه انگار ..... 

☹️☹️☹️چند وقت باهم بودین شما ☹️ ما دوسال 

عزیزم 💔🥺 میفهمم چه حس بدی داری .... نه من دیگه سمتش نرفتم هیچ وقت چون خیلی سعی کردم راضیش کنم بمو ...

منم نتونستم راضیش کنم ، قرار بود مهر برم تهران دانشگاه پیشش باشم دیگه،خودش باعث شد بعد از چندسال دگ نخوام پشت کنکور بمونم ازم قول گرفت برم تهران پیشش ..ما ۶ماه باهم بودیم پسرعمم بود ،میدونست من چندسال دوسش داشتم ولی به رو خودم نمیاوردم:)) وقتی باهم دوست شدیم تازه فهمیدم تموم اون سالایی که من دوسش داشتم عمم ازش خواهش میکرده بیان خواستگاری…گفت گفتم مامان صب کن بزرگ شه منم وضع کاریم خوب بشه حقوقم زیاد شه الانم تو بزرگ شدی منم همه چیم خوب شده میتونیم شروع کنیم اخ قلبم سوخت😭یک ماهه نیست شب وروزم یکی شدن ..انتخاب رشتمو همونجور که قول داده بودم بهش انجام دادم یعنی میشه برم تهران دوباره برگردیم😭

من❤️
منم نتونستم راضیش کنم ، قرار بود مهر برم تهران دانشگاه پیشش باشم دیگه،خودش باعث شد بعد از چندسال دگ ...

اخیییییییییییییییی‌ عزیزدلم 💔🥺 الهی برات درست بشه و برگردین بهم و کلی روزای قشنگ رو تجربه کنین🥺🥺🥺🥺