2777
2789
عنوان

بیاینننن

59 بازدید | 15 پست

ما ی اکیپی بودیم ک ممکن بود شبا با هم باشیم الان فمیدم چند ماه پیش همشون باهم بودن بمن نگفتن حتی سر شب پیش من یکیشون فیلم بازی کرد ک ها خستم فلان ☹️چکنم بهشون بفهمونم یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم تو همونی هستی که باهات حال نمیکنن ، ما هم چهار نفر بودیم ، سه تامون یه گروه دیگه ایم ، با اونی هم که زیاد باهاش حال نمیکنیم من کات کردم

البته خیلی مزخرف بود ، دور از جون تو 

شاید تو کلا یه مدل دیگه باشی و ازونا بهتر ، جات غلط باشه بین اونا

فکر کنم تو همونی هستی که باهات حال نمیکنن ، ما هم چهار نفر بودیم ، سه تامون یه گروه دیگه ایم ، با او ...

☹️اخه منک کاریشون ندارم بخندن میخندم گریه کنن گریه میکنم هرموقع هرمشکلی دارن اول منم ولی این کارشون خیلی زشت بود

☹️اخه منک کاریشون ندارم بخندن میخندم گریه کنن گریه میکنم هرموقع هرمشکلی دارن اول منم ولی این کارشون ...

کم کم ازشون دور شو هر چیزی ارزش خورد شدنتو نداره بهشون بگو بدونن خر نیستی

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
کم کم ازشون دور شو هر چیزی ارزش خورد شدنتو نداره بهشون بگو بدونن خر نیستی

یکیشون چند وقت پیش بلاک کردم چون پشتم حرف زد ولی اینک خیلی صمیمی بودیم دیشب خودش یهو سوتی داد بعد بهش گفتم گفتم تو بمن گفتی فلان الان اینجوری میگ من اصن یادم نیس اینم بلاک کنم ینی☹️

☹️اخه منک کاریشون ندارم بخندن میخندم گریه کنن گریه میکنم هرموقع هرمشکلی دارن اول منم ولی این کارشون ...

ببین ، نوتلا هم خوشمزست ، گوشت هم خوشمزست 

ولی ترکیبشون قشنگ نیست ، تو ترکیبت به اونا نمیخوره ، دلیل نمیشه فکر کنی تو آدم کمی هستی ، یا اونا کم هستن . خلاصه زندگی همینه دیگه

☹️اخه اینجا شهر کوچیک همه بهم میگن چرا با اونا راه میری اونا فلانن

ولشون کن ، اگه سنت بین 15 تا 25 هست باید بگم که ، انقدر آدم میاد تو زندگیت و میره . انقدر دوستی و دشمنی بوجود میاد ، که اصلا نظرت راجع به زندگی عوض میشه. واسه حرف مردم زندگی نکن

یکیشون چند وقت پیش بلاک کردم چون پشتم حرف زد ولی اینک خیلی صمیمی بودیم دیشب خودش یهو سوتی داد بعد به ...

کلا باهاشون دیگ حرف تزن دوست بد و اینکه ترو از خودشون ندونن از نیش مارم بدتره

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم