2777
2789
میشه بگی چه ضرری؟

بلندپرواز میشی و مدام خیال پردازی میکنی، احساس میکنی هرچیو بخای میتونی به دست بیاری از واقعیت زندگی دور میشی خیلی دورر

همیشه باید خودتو شاد بگیری و نزاری منفی ها وراد ذهنت بشه اینطوری با ذهنت داری میجنگی!

هر چیزی تعادلش خوبه دیگ ،گریه و غمم گاهی لازمه دقت کنی بعد گریه و درد دل کلی سبک میشی باید اون آشغال های ذهنی رو بیرون بریزی 

قانون جذب میگه به هر چیزی فکر کنی برات اتفاق میوفته چه مثبت چه منفی

بعد یه مدت اونقدر حساس میشی  نسبت به این موضوع که به محض داشتن افکار منفی احساس میکنی به زودی اتفاق میوفته و این ذهن رو دچار وسواس میکنه 

یه جورایی بازی با ذهنه ،بعد مدتی ذهنت خسته میشه و کم میاره و اسیب میبینی 

❤Arash❤
بلندپرواز میشی و مدام خیال پردازی میکنی، احساس میکنی هرچیو بخای میتونی به دست بیاری از واقعیت زندگی ...

اون قسمت که راجع به شادی گفتی واسه منم شده منتها من تا یه اتفاق بد می افتاد خیلی بزرگش میکردم چون فکر میکردم همیشه باید شاد باشم 

توقع زیادی داشتم طوری که دیگه شادی های کوچیک به چشمم نمیومد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهاراثر فلورانس رودارم میخونم از اون دیدم اولاشم برا همین اومدم بپرسم.برم جلوتر بیشتر راجعبش نوشته ش ...

به نظرم بد نیست بخونیشون چون به هر حال حس مثبت میده اما جدی نگیرشون 

اون قسمت که راجع به شادی گفتی واسه منم شده منتها من تا یه اتفاق بد می افتاد خیلی بزرگش میکردم چون فک ...

اره دقیقا منم 

توازن خیلی خوبه 

نه زیاد خودتو درگیر غم و غصه کنی و ن زیاد شاد باشی فرصت ندی به ذهنت که درست پیش بره

❤Arash❤
اره دقیقا منم  توازن خیلی خوبه  نه زیاد خودتو درگیر غم و غصه کنی و ن زیاد شاد باشی فرصت ...

نمیدونم والا 

این مثبت اندیشی ها فایده هم داشته برام 

اما خب اثرات منفیشو نمیشه نادیده گرفت 

نمیدونم والا  این مثبت اندیشی ها فایده هم داشته برام  اما خب اثرات منفیشو نمیشه نادیده گ ...

این روزا اینقدر غم داریم که دست به هر ریسمونی میزنیم که نجات پیدا کنیم 

اینطوری میشه تا قعر هرچیزی وارد میشیم،آره نکته مثبت هم داشت حداقل فهمیدیم با حس منفی چیزی عاید آدم نمیشه 

تازگی کتاب های البرکامو میخام بخونم شنیدم حس پوچی میاره، 

از طرفی فسلفه خیلی دوست دارم اما انگار واقعیت های زندگی رو نوشته 

نمیدونم دو دلم!

میترسم باز همین جریان تکرار شه 

ولی با خودم میگم میخونم اما جدی نمیگیرم 

❤Arash❤
این روزا اینقدر غم داریم که دست به هر ریسمونی میزنیم که نجات پیدا کنیم  اینطوری میشه تا قعر هر ...

یه سری مسائل انقدر سنگینه که نمیشه تشخیص داد چی درسته چی غلط 

حتی همین قانون جذب 

انقدر کلاهبردار زیاد شده در این زمینه 

یه عده هم از قانون جذب فقط فیلم راز و دیدن 

مسائل فلسفی هم همینه 

با علم الان نمیشه کائنات و درک کرد

چهاراثر فلورانس رودارم میخونم از اون دیدم اولاشم برا همین اومدم بپرسم.برم جلوتر بیشتر راجعبش نوشته ش ...

کلا کتابش راجع ب همین موضوع و جذب خواسته ها اطمینان ب زمان بندی خداس

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه سری مسائل انقدر سنگینه که نمیشه تشخیص داد چی درسته چی غلط  حتی همین قانون جذب  انقدر ...

آره درسته 

اینقدر ریاکاری زیاده تو این دنیا دیگ آدم به چشماش نمیتونه اعتماد کنه 

حالا اگر فلسفه خونده باشی متوجه میشی که چقدر تو منجلاب ظلم و سو استفاده گری یه عده شیاد قرار گرفتیم

یه مدت زیاد، ذهنم درگیر خدا و کائنات و بهشت جهنم بود طوری که اصلا بیمار شده بودم ،رفتم باشگاه ثبت نام کردم یه مدتی

یکم ذهنم آروم شه

چون اصلا جواب منطقی  واسه سوالام پیدا نیمکردم

اونقدر مطالعه کردم و پیگیر شدم تا جوابم یافتم 

انگار یه کوه از روی دوشم برداشته شد 

❤Arash❤
آره درسته  اینقدر ریاکاری زیاده تو این دنیا دیگ آدم به چشماش نمیتونه اعتماد کنه  حالا اگ ...

جوابت چی بود؟