عاقا من رو یکی کراشم بعد رفتم فالوراشو نگاه کردم دیدم یه اکانت با نام کاربری و پروف دخترونه هزار تا فالوور داره و فقط کراش منو فالو کرده سه تا پست گذاشته که یکیش ۳۰۰لایک و اون دوتا ۱۷,۱۸تا لایک دارن وپایینشون تاریخ سال ۹۹روزده ...برای کراشم با اول اسمش یه بیو عاشقانه گذاشته...بعد یه بار کراشم و فالو داره یه بار نداره...یه بار پرایوت میکنه ...یه بار پابلیکه...به نظرتون چه نسبتی با کراشم داره ؟؟؟این تا ابد برام به راز میمونه...👀💜
تو نمیدونی اونوقت ما بدونیم؟ شاید دوس دختره هی قهر و اشتی میکنه
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
نه اصلا...ولی دوست پسره این اکانتو فالو کرده البته پستاشم به نظرم فیکه ...از پشت سره ...واینم بگم که ...
برا ما هم یه راز میمونه پس.... یا دوست دخترشه یا یکی از رفقای دختره نزدیکشه...