2777
2789
عنوان

یه اکانت مشکوک....یه راز تا ابد..

211 بازدید | 15 پست

عاقا من رو یکی کراشم بعد رفتم فالوراشو نگاه کردم دیدم یه اکانت با نام کاربری و پروف دخترونه هزار تا فالوور داره و فقط کراش منو فالو کرده سه تا پست گذاشته که یکیش ۳۰۰لایک و اون دوتا ۱۷,۱۸تا لایک دارن وپایینشون تاریخ سال ۹۹روزده ...برای کراشم با اول اسمش یه بیو عاشقانه گذاشته...بعد یه بار کراشم و فالو داره یه بار نداره...یه بار پرایوت می‌کنه ...یه بار پابلیکه...به نظرتون چه نسبتی با کراشم داره ؟؟؟این تا ابد برام به راز میمونه...👀💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نمیدونی اونوقت ما بدونیم؟ شاید دوس دختره هی قهر و اشتی میکنه 

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
اخه بیوشو همیشه هست... میگم همینطوری یه حدسی بزنین ....ببینم کی حس شیشمش قوی تره

خب وقتی دوس پسرش باشه که بیوشو برنمیداره...ولی اگه قهر کنه مثلا انفالو میکنه پرایوت میکنه ممکنه بلاکم بکنه .... بیوی کراشت چخبره؟؟ هیچی نمیذاره؟

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
خب وقتی دوس پسرش باشه که بیوشو برنمیداره...ولی اگه قهر کنه مثلا انفالو میکنه پرایوت میکنه ممکنه بلاک ...

نه اصلا...ولی دوست پسره این اکانتو فالو کرده البته پستاشم به نظرم فیکه ...از پشت سره ...واینم بگم که دوستاش خیلی باهاش شوخی دارن..

نه اصلا...ولی دوست پسره این اکانتو فالو کرده البته پستاشم به نظرم فیکه ...از پشت سره ...واینم بگم که ...

برا ما هم یه راز میمونه پس.... یا دوست دخترشه یا یکی از رفقای دختره نزدیکشه... 

رفقای دختر نزدیک؟....به نظرت فیک نیست

نه...چون این سبک پیجا دیدم و فیک نبوده