2777
2789
عنوان

سوال

117 بازدید | 17 پست

سلام. بچه ها اگه یه پسری چند سال با یه دختر دوست باشه (بینشون قرار ازدواج نباشه) بعد پسره با یکی دیگه ازدواج کنه. ولی بعد ازدواجش بازم با دوست دخترش در رابطه باشه. یعنی اقلا هفته ای یه بار بهش زنگ بزنه. این دلیلش چی می تونه باشه. یعنی زنشو دوست نداره‌؟ یا دلش پیش دوست دخترشه؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به قصد و نیت طرف ندارم ولی اون دختر احمقه اگه جوابشو بده

درضمن خودمونو گول نزنیم چون اگت دختره رو دوست داشت با یکی دیگه ازدواج نمیکرد

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
شرایط ازدواج نبود براشون. یعنی زنشو دوست نداره‌؟ 

نمیشه که زنشودوست  نداشته  باشه! این  هم  خدارو میخاد  هم  خرمارو

زن  گرفته  گفته دوست  دخترم  داشته  باشم  چرا  الکی  ولش  کنم بزار  باهاش  خوش  باشم 

نمیشه که زنشودوست  نداشته  باشه! این  هم  خدارو میخاد  هم  خرمار ...

مرده ده سال پیش طلاق گرفته بود. ده سال مجرد بود و به دختره گفته که یکی باشه خونه رو جمع و جور کنه. به خونه برسه و.... خسته شدم از تنهایی و این وضع. 

دوستمه. می گه نمی تونم ازش دل بکنم و. وقتی باهاش حرف می زنم آرامش می گیرم. 

دوستت متاسفانه عادت کرده چون چند سال با هم بودن

باید این قضیه رو قبول کنه اون الان یه مرد متاهله 

شما که دوستشی باهاش صحبت کن مطمعن باش اگه دوستت جواب تلفشو نده اونم زنگ نمیزنه دیگه 

مرده ده سال پیش طلاق گرفته بود. ده سال مجرد بود و به دختره گفته که یکی باشه خونه رو جمع و جور کنه. ب ...

با این حرفا خودمونو گول نزنیم 

اصلا ما میگیم زنش کافر زنشو هم دوس نداره مرد متاهل و زن دار هست یا نه ؟ 

دوستت متاسفانه عادت کرده چون چند سال با هم بودن باید این قضیه رو قبول کنه اون الان یه مرد متاهله&nb ...

صحبت کردم باهاش. سه ماهه حال دوستم خوب نیست. بیقراره. گربه می کنه. می گه دل بسته. چون وقتی صداشو می شنوه آرامش می گیره. 

شاید زمان نیاز داره تا ابن مساله رو بپذیره. بالاخره اون پسره هم وجدان داره. آیا می تونه تو این حال ولش کنه؟ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792